Rekabeti yoğun olmayan kategorilerde kendi SEO çalışmanızı kendiniz yaparsınız. Rekabet ve her sıranın binlerce dolara denk geldiği sektörlerde öyle olmuyor maalesef.
Geçenlerde burada bir üye, satın aldığı SEO paketini paylaşmıştı. İçeriğine baktım. Çoğu çöp site. Kategoriyle alakasız.
SEO alırken çok basit bir yöntem var. SEO kelimesinde eğer paket satan ilk 3 sayfadaysa gözün kapalı alabilirsin. Kendi SEO kelimesinde kendine hayrı olmayan adamdan sana bir hayır gelmez zaten.
Forumlardan topladıkları yüksek PR, DA - PA siteleri bir araya getirip satan çoluk çocuğa da kaptırmayın artık paranızı.
Her otoriter site, sizin sitenize olumlu etki edecek diye birşey yok. Kategorinizden alın.
Zaten bir siteye belli bir süreden önce backlink çalışması yapılmaz. Yapılıyorsa da bu zamana yayılır. Adam siteye aynı anda gömüyor linkleri. Site kıpırdıyor biraz. Sonra linklerin faydası geçmeye başlayınca sen bir daha paket almak zorunda kalıyorsun. Bu iş uyuşturucu gibidir. Alıştırırsan hep ister.
2016'da en iyi yöntem otoriter sitelerden tanıtım yazısı almaktır. Linkle vs. ile uğraşmayın. Ayda 1 defa ücret ayırın ama ne kadarına bakmadan gidin otoriter sitelere birkaç tane tanıtım yazısı verin. 6 ayda o site nereden nereye geliyor görün.