Merhaba,
Çalışmalarında başarlılar dilerim. Siten gayet güzel olmuş. Özgün içerikler ve süreklilik ile gayet güzel yerlere gelebilirsin rakibinin fazla olması seni bazen yıldırabilir ama asla yılma başarmak için çok çalış emek ver zaten gerisi gelecektir.
Çalışmalarında başarlılar dilerim. Siten gayet güzel olmuş. Özgün içerikler ve süreklilik ile gayet güzel yerlere gelebilirsin rakibinin fazla olması seni bazen yıldırabilir ama asla yılma başarmak için çok çalış emek ver zaten gerisi gelecektir.
Değerli yorumun için teşekkür ederim Crewx :) bende tam senin söylediklerini düşünüyordum SEO konusunda bilgim var aslında ben bildiğimi sanıyordum birçok farklı kelimelerdeki projem başarıya ulaştı fakat benim bilgimin bu sektöre (Teknoloji) yetmediğini farkettim ama inat ettim herşey olacağına varır :)
Siteyi bende beğendim tasarımda oldukça güzel ancak iPhone 6s Plus ta yukarıya eklediğin reklam tasarımın dışımda kalıyor yanılmıyorsam 728-90 olan
aktuelsöylesi sanada teşekkür ederim yorumun için hocam bu tür olumsuzlukları yazmanızı temenni ederim :) sorunuza gelince malesef Adsense leader 728x90 olan reklamı responsive desteklemiyor ondan dolayı özellikle mobil cihazlarda böyle bir sıkıntı yaratıyor :/