E-okul Veli bilgilendirme sistemi
Sizlere daha önce e okul için gerekli olan tüm başlıkları vermiştik. Şimdi bu yazımızda e okul vbs girişi ile ilgili olarak biraz bilgi vermeye çalışacağız. Milli Eğitim Bakanlığı’ nen yaptığı son düzenlemeler sayesinde öğrencilerin ve öğretmenlerin artık işi çok daha kolay. Veliler de bu sistem sayesinde öğrencime vakit ayıramıyorum derdinden kurtuluyorlar. Öğrencilerde beklemeden notlarını öğrenebiliyorlar. Bu sistem sayesinde genel olarak zaman kaybı engellenmiş oluyor.

Bütün velilerin en büyük problemi çalıştıkları için okula gidememeleri ve izin alamamalarından kaynaklanıyor. Bu sıkıntıyı gidermek adına bu çalışmalar gerçekleştiriliyor. Eğitim amacıyla okula gönderilen çocuklar burada takip edilmedikleri takdirde farklı çevrelere de bulaşmış olabiliyor. Bu durumda aileler eğer önlem almazsa okul yönetmeliği yetersiz kalabiliyor. Bu nedenle öğrencilerin takibi çok önemli. Veliler bunu artık e okul bilgilendirme sisteminden rahatlıkla yapabilecekler. Bilgilendirme sisteminden öğrencilerinin devamsızlık durumunu, boş derslerini, haftalık ders programlarını görebilecekler. Böylece öğrencilerinin takibini gerçekleştirebilirler. Eğer alınması gereken önlemler varsa bu önlemeleri de alabilecekler. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı projeleri geliştirmeye devam ediyor. Bilgilendirme Sistemini daha da geliştirerek üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Sizde eğer öğrencinizin durumunu merak ediyorsanız ve genel durumunu öğrenmek istiyorsanız TC kimlik numarası ile sistemden giriş yaparak öğrenebilirsiniz.