Gençler tasarımlarda biraz daha kendinizi geliştirmeniz lazım photoshopta hazır shapeslerden brushlardan kurtulun bu tasarım için söylemiyorum bu forumda yapılan neredeyse çoğu grafik işlerinde abartılmış çizimler,biraz daha web3'e yatkın ve daha creatif tasarımlar yapmanız sizin yararınıza olacaktır zira böyle bir admin panelini sizden başkası görmek istemez diye düşünüyorum ayrıca şu ingilizce uslub merakından vaz geçemiyorsanız ya herşeyi ingilizce yapın yada hiç yapmayın zira 'Professional themes in Advanced Management System' ve hemen yanındaki 'her hakkı saklıdır!' sizi daha çok amatörleştiriyor 'all rights reserved' olacaktı, görüşlerimi bildirmek istedim umarım beni yanlış anlamazsın güzel kardeşim bu eksiklikler seni daha iyi yapacaktır, daha iyi çalışmalara :)
Güzel eleştirleriniz tesekkur ederim...Zira dedıgız gıbı elestırılmek kotu bır sey degıl bunun kanaatindeyim hiç önemli degıl herturlu elstırıye acıgım
Elimde bir web arayüz tasarmı var suan o bıttıkten sonra dusuncelerınızı Gorsele aktarıp huzurunuza sunmak gayretını en kısa surede gosterecegım...
Ek Olarak:
Hocam güzel olmuş fakat admin paneli sonuçta girecek insan sayısı az oldugu için pek şatafatlı olmuş.Ellerinize sağlık.
Tesekkur ederım ali kardesm saolasın eksık olma...