şimdilik birşey olmaz bundan 3 sene önce birisi bu şekilde faceye 50 bin tl taktı hala birşey olmadı ayrı ayrı hesap acıp reklam sattı önce normal çalıştı sonra tüm hesplarda 500-1000 tl borçlar kaldı bazen soruyorum ne oldu diye birşey olduğu yok aynı duruyor diyor. senin 70 tl ye hiç birşey olmaz 50 bine birşey demeyen
Ek Olarak: şimdilik birşey olmaz bundan 3 sene önce birisi bu şekilde faceye 50 bin tl taktı hala birşey olmadı ayrı ayrı hesap acıp reklam sattı önce normal çalıştı sonra tüm hesplarda 500-1000 tl borçlar kaldı bazen soruyorum ne oldu diye birşey olduğu yok aynı duruyor diyor. senin 70 tl ye hiç birşey olmaz 50 bine birşey demeyen
Ek Olarak: önceden borçlanma oluyordu şimdi varmı bilmiyorum facede 1000 tl ye kadar borç oluyor önceki hesaplarda oluyor benim var örneğin 1000 tl ye geldiğinde ödeme alıyor varsa yoksa havayı alıyor ama reklamlar duruyor taki ödeyene kadar ödedikden sonra tekrar aktif ediyorsun devam olay bu şekilde göreceli bir şekilde devam ediyor. aynısını google de yapıyor