-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tip telifli dosyalar için site altına kullanıcı sözleşme eklesek bir yarar sağlar mı ?
https://www.aligultekin.com.tr - Ali GÜLTEKİN
https://www.kamprehberi.com.tr - Kamp Rehberi
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
cidden çok güldüm konuyu okuyunca adamlara bak ya. Hocam sana şu kadarını söyleyeyim bırak resmi zamanında ligtvdsmart.com adlı sitem lig tv izle de3. sıraya lig tv seyret de ilk sıraya çıkarmıstım üni de iken sonra mahkeme kararıyla eve falan geldıler 6 duruşma sonra beraat ettim ve düşün ki bu digiturk lig tv idi konu. Bir resim için böyle bir şey olabilmesi imkansız keşke beni arasaydı senin Anan güzel mi der kapatırdım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Küfür ettseydin içini rahatlatırdın :)
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İhtarname adı altında mail gönderiyorlar ama hukuki açıdan geçerliliği yoktur. Ayrıca böyle bir haklarının olduğunu iddia ediyorsa bunları kanıtlamak zorundalar ki bunu da yapmıyorlar. Ayrıca yaptıkları bu eylemde T.C Kanunları gereğince **************lık şuçu oluyor.
Böyle maile ve telefon yolu ile ulanlara aldırış etmeyin. Mail ve telefonla arayıp hakkımızdır diyip kimse ver 250$ dolar diyemez. Uyar kaldır prensibince resmi kaldırın okadar. Ondan sonrasına aldırış ve itibar etmenize gerek yoktur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Peki sitenin en alt kısmına eklenen içerikler ve resimlerden sitemiz sorumlu değildir yazsak kurtulurmuyuz? Ama kurumsal sıteye de böyle yazmak hoş durmazki
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Peki sitenin en alt kısmına eklenen içerikler ve resimlerden sitemiz sorumlu değildir yazsak kurtulurmuyuz? Ama kurumsal sıteye de böyle yazmak hoş durmazki ��
Onun yerine " Uyar Kaldır " haklarınızı eklemeniz daha sağlıklı olur.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
burası süper.. hatta wordpress eklentisi bile var..
Ayrıca haftada bir iki bana sürekli birşeylerle ilgili mail geliyor.. cevap bile vermiyorum. direk siliyoyorum..
Uyar - Kaldır sistemi; telif hakkı ile korunan bir içeriğin, herhangi bir internet sitesinde hak sahiplerinden izinsiz olarak yer aldığının tespit edilmesi halinde, eserin hak sahipleri veya yetkili temsilcilerinin, site yetkililerine uyarı göndermek suretiyle haksız içeriğin siteden kaldırılmasını yasal olarak talep etme sürecidir.
Bu yönteme başvurulmadan önce, telif hakkı ihlal edilen eserlerin dökümü yapılır ve hak sahipliği ve yetki belgeleri temin edilir.
Eser üzerindeki hak sahiplerinin ilgili internet sitesine veya site yetkilisine uyarısı üzerine, haksız içeriğin siteden 3 üç) gün içerisinde kaldırılması gerekmektedir. Kaldırılmadığı takdirde, hak sahipleri veya yetkili temsilcileri Cumhuriyet Savcılığına başvurarak sitede yer alan haksız içeriğe erişimin engellenmesini talep edebilirler.
İlgili yasaya bakın:
http://www.yaybir.org.tr/yaybir/kanun/461
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net