-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, projem gereği üyelere web sitelerine koymaları için bir js dosyası yolu sunacağım ve üyeler bu js kodunu sitelerinin herhangi bir yerine koyduklarında koydukları yerde bir logo ve bir kaç bilgi göndermek istiyorum yani
<script></script>
gibi düşünün buna benzer bir kod vericem üyelere ama mantığını çözmem lazım url kısmınıda girmek istemiyorum kullanıcı sadece js dosyasını web sitesine ekleyecek gerisini benim sitem halledecek. Acaba bunun için nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz?
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam JavaScript biliyor musun?
Bilmeden bu işe giriyorsan JavaScript'i temelde bilmen gerekiyor.
blabla/site.js dosyasını eklemelerini istersin.
site.js içerisinde ise, url, host adı, ekran çözünürlüğü gibi değerleri alıp bir dinamik dil aracılığıyla (asp, php, .net vs..) veritabanına yazdırırsın.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz olsun bilgim var ama bu istediğim şeyin mantığını çözmem gerekli. Sıradan bir javascirpt, jquery veya ajax ile yapılacak bir işlem değil gibi geliyor. Kullanıcının sitesine ekleyeceğim bir kod iframe veya include gibi çalışacak sanırım. Javascipt ve ajax ile bu oluşturduğum JS sayfasında php yardımıyla normal bir veritabanı işlemi yaptırsam sonra
<script></script>
örneği gibi bir kodla çektirebilir miyim istediğim veriyi acaba?