Rijitsu sözcüğünün kökeni Japoncadaki Renkinjutsu olup Türkçemizde Simya anlamına gelmektedir. Ayrıca ekibimizin diğer adıysa Simya Türkiye Oyun Grubu şeklindedir

OYUN

Ekibimizle beraber yapacağımız, oyunlar genellikle re-develop olacaktır. Re-develop'ı kısaca anlatacak olursak eski bir şeyi günümüze yeniden yorumlamaktır. Tabii yeniden yorumlanacak oyunun kendi sistemine saygı duyarak yeni özellikler, yeni adıyla ve yeni grafik stiliyle yapmaya çalışacağız.

Ayrıca, sadece re-develop ile kendimizi kısıtlamayacağız, bazen de kendimize has oyunlarda yapacağız. Bu kendimize özgü oyunlarımız casual sisteminden çok kaçmadan yapılacaktır.

Bu güzel oyunlarımızı GDevelop adlı oyun motoruyla yapılacaktır. Bu yazılımda sürükle bırak kodlama dışında C++ ve ya Javascript desteklemektedir. Ayrıca 3 boyutlu oyunlar Unity yazılımıyla Blender'la güçlendireceğiz.

Bir bilgi daha: En çok 2 boyutlu oyunlar yapacağız, çok az bir kısımda 3 boyutlu oyunlar yapacağız. İlgilenen arkadaşlar bize yardımcı olmak isterse özelden ya da konudan ileti yazabilirsiniz...