Katzfiel , Kotil 'in öz abisi olmadığını biliyoruz. Fakat çekilişin şikeli olmadığına dair kimseyi inandıramazsın.
Güncel katılımcı listesi konunun ilk mesajındaki liste mi? Çekilişi yeniden yapıp, konuya sonucu ekleyeceğim. Ardından ödülü gönderdiğine dair kayıtları konuna eklemeni isteyeceğim.
Güncel katılımcı listesi konunun ilk mesajındaki liste mi? Çekilişi yeniden yapıp, konuya sonucu ekleyeceğim. Ardından ödülü gönderdiğine dair kayıtları konuna eklemeni isteyeceğim.
clansy de canlı yayın aç de ki şu saatte olucaktır çekiliş bizde gelip izliyelim yayını o saatte dimi giizli kapaklı bir iş bu yaptığınız iş adamında üyeliği durdurulmuş niye durduruluyor o zaman üyeliği? Yayını aç kendi gözlerimizle görelim bizde diyelim ki tamam çekiliş çekiliş gibi oldu. Adamlar yılbaşı topu çekerken topları çekip sonra mı rakamları veriyorlar canlı olarak ekranlarda herkes görüyor hangi topun geldiğini sen kapalı iş yapıyorsun insanları şüpheye düşürüyorsun baştan clansy tv aç düzgünce çek diyelim tamam kime çıkarsa kabülümüz bunu niye yapmıyorsun??
Cekilis yaptiktan sonra tekrar neden para verim ki
Adama mail ile ulasin adresini aldim cekilis bitmisti
Biz konustuk ondan sonra banlandi ben banlanan adami 1.yapmadim.
Mail atin kotile sorun adresini istemismiyim istememismiyim.
Bir dahakine clash tv de yaparim.hepinizin agizi acik kalir.sonrada adam hakliymis dersiniz.
Ama ozamanda ben almam sizi cekilise