Adsense’e kayıt olmak için bir Google hesabına ihtiyacınız var.



Kayıt olmak için https://accounts.google.com/singup?hl=tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

• Blogspot Kayıtları



Blogspot üzerinden Adsense başvurusu için https://blogspot.com adresinden yönetmek istediğiniz bloğunuzu seçtikten sonra Kazançlar – Adsense sıralaması ile ilgili seçeneğe gidin. Bu bölümde bloğunuz 6 aylıktan küçükse yukarıdaki gibi Adsense için uygun olmayan bir uyarı çıkacaktır. 6 Aylıktan küçük siteler için bloğunuzu bir uzantı ile yönlendirin. Bunu arama motorunuzu kullanarak öğrenebilirsiniz. Bu işlem sonrası devam etmek için okumaya devam edin zira tüm işlemlerde aynı adımı seyredeceksiniz.

• Normal Kayıtlar



Belirli siteler için Adsense kaydını gerçekleştirmede öncelikli işleminiz https://adsense.com adresine gitmek. Kullanıcı girişinizi yaptıktan sonra ekrana yukarıdaki resimde görüldüğü gibi bir ekran gelecek ekranda istenilen bilgileri doldurun.

Devam ettiğinizde aşağıdaki resim ekrana gelecek istenilen bilgileri bir iş başvuru formu doldurur gibi yazım kurallarına uygun doldurunuz.



Kayıt olurken mutlaka Adsense’ten nasıl haber oldunuz? Sorusuna Konferans cevabını verin böylelikle sizi konferanslara katılıyor olarak nitelendireceklerdir.



Sonrasında ise aşağıdaki özellikleri yerine getiren bir siteye sahipseniz AdSense için bir hesap sahibi olabilirsiniz.

• Özgün içerik
• Hit
• Düzenli Makale Girişi

Kaynak: http://baytecrube.com/adsensee-basvurma-%99-9-olumlu-sonuc-alin/