Merhaba değerli arkadaşlar.

Üniversite okuyorum, ailemden uzak bir bölgede ikamet ediyorum ve okuluma yakın olması amacı ile yaşadığım semtin gelir oranları biraz düşük. Her gün gidi gelişimde dışarı çıktığımda botları olmayan, montları olmayan çocuklar görüyoruz ev arkadaşlarımla. Biraz beyin fırtınası yaptığımda bir web sitesi açarak hem öğretiriz hem ihtiyacı olan minik arkadaşlarımıza yardım ederiz diye düşündüm.

Bölgemizin belediye başkanı yardımcısı ile konuşma fırsatı bulduk ve proje olarak nitelendirdiğimiz bu düşüncemizi anlattık. Sağ olsunlar onlarda bize destek verdiler. Yaklaşık 1 haftada ilimizde ki okullarla, firmalarla konuşarak yardım topladık. Aşağı yukarı 5 milyara yakın bir bütçemiz var. Bizim düşüncemiz 10 milyar ücret biriktirip öğrencilere değinen web sitesi açarak Adsense, reklam, tanıtım yazısı satışlarından ücret kazanmak yönünde. Bir seo danışmanı ile anlaştık. O da bize ücretsiz olarak seo ve site için rota çizim desteği verecek.

Sizce bu projeyi değerlendirsek site olarak gelirler tatmin edecek derecede olur mu ?
Yada topladıklarımız ücretleri direkt alışveriş yapıp dağıtalım mı ?