systemkruger adlı üyeden alıntı
Yolunuz açık olsun arkadaşlar. Böyle şeyler görmek hem bizi sevindiriyor hemde gururlandırıyor. Mutlaka giriş yapıp destek olacağız bizde.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :)
Ek Olarak:
O Fotoğraf oyun yapımı başlamadan yapılmıştı sadece fotoğrafta alıntı var buda paylaşılmış bir resim bunda bir emek hırsızlığı göremiyorum tekrar yorum için teşekkürler
Ek Olarak:
Teşekkür ederiz herzaman çalışmaya devam edeceğiz
Ek Olarak:
Teşekkür ederiz
Ek Olarak:
Desteğiniz için çok teşekkür ederiz :)
Ek Olarak:
Kotil adlı üyeden alıntı
Tam aradığım türden bir oyun olmuş aynı gta türünde bir oyun sanırım. Oyun çıktığında ilk oyuncunuz benim :D
Teşekkürler :)
Ek Olarak:
Oyunda bir yatırım yok öğrenciyiz ve kendi bilgilerimizi birleştirip böyle bir proje ortaya çıkardık tamamen kendi cebimizden program lisansı aldık ve çalışmaya devam ediyoruz yani yatırımlar bizim öğrenci haçlıklarımız :)
Ek Olarak:
SeoPlatin adlı üyeden alıntı
Proje güzel, fakat direkt oyunu çıkarmak yerine kapalı/açık bir beta yapmanızı öneririm.
Demo şeklinde hazırlayarak gönüllü kişilere gönderebilirsiniz. Onlarda oynayarak - + yönlerini iletir. Gereken iyileştirmeler yapılır. Ardından oyun çıkar.
Aksi taktirde heveslenip hemen çıkartırsanız sektörde rekabet olduğu için bazı hatalar kullanıcıyı soğutabilir.
Temkinli olunursa çok daha ciddi yol alırsınız.
Yolunuz açık olsun
Oyun çıkmadan önce 15 gün dediğiniz şekilde beta sunucuda aktif olucaktır tabiki ilk başta buglar vb şeyleri test edeceğiz direk oyunu açmayı asla planlamıyoruz değerli öneriniz için teşekkür ederiz :)
Ek Olarak:
cudjex adlı üyeden alıntı
merhaba öncelikle elinize sağlık.
resimlerden gördüğüm kadarıyla acilen iyileştirilmesi gereken 2 şey var:
1. ışıklandırma
2. duvar ve yer textureleri
Oyunda çalışmalarımız hala devam ediyor aydınlatma ve duvar gibi şeyler geliştirilmeye devam edicek hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
Ek Olarak:
Oğulcan adlı üyeden alıntı
Merhabalar, öncelikle oyununuzda baştan sonra herşey sizin geliştirmeniz mi acaba? Yani karakterler, oyunun geçtiği mekanlar ve silahlar?
Oyun genel yapısı itibariyle güzel görünüyor. İndirilebilir hale geldiğinde denemek isterim. Online oyun olacağı için demo sürümü olmasa da, bir alpha sürümü çıkarmanızı ve kullanıcı feedbackleri ile geliştirmenizi tavsiye ederim.
İyi çalışmalar.
Oyunun yapımı tamamen bize aittir karakterler oyunun geçtiği mekanların kimisi çizilmiş kimisi ücretle çizdirilmiş kimiside çizip paylaşan arkadaşlardan alınmıştır kodlama vb şeyler tamamen kendi yapımımızdır .
Tekrar değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Ek Olarak:
BySantos adlı üyeden alıntı
Hocam , güzel görünüyor.
Steam'dan destek veriyorum şimdi ve biran önce çıksında oynayalım diyorum :)
Online mi bu arada
Evet hocam oyunumuz online steamdaki desteğiniz için teşekkür ederiz :)
Çıkması için gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz :)
Ek Olarak:
mrgun adlı üyeden alıntı
steamde yorum attım,facebook da paylaştım.sonuçta türk yapımı bir oyun ve desteklememiz gerekiyor.arkadaşlar üşenmeyin beğenin paylaşın vs elinizden geleni yapın
Teşekkürler gerçekten çok teşekkürler :)
Ek Olarak:
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim :)