Mobil Ödeme Günümüzde Çok Kullanılan ve En basit Yöntem olduğundan bir çok kullanıcı mobil Ödemeye Başvuruyor. Kredi kartı kullanıcısı +18 yaş ve herkeste olmadığından dolayı Pek kullanılmaz iken Mobil cıhazlar günümüzde 12 13 yaşlarındaki kişilerde bile bulunmaktadır. Fakat Mobil şirketlerinin çok buyuk komisyon alması satıçılar için kabus.

Ancak Bunun yanı sıra Mobil odemeyi Kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem. %40 50 Oranda kesilen matrahlar ve size kalan cuzi miktarlarların hesaplanması ve mobil şirketlerinin sizin ortak firmaya aktarması ve sizin firmanızın sizin hesabınıza aktarması ise aylar sürebiliyor. 3 ay 4 ay 5 ay gibi süreçle sattıgınız urunun parası elinize geçiyor.

Eğer bunları göze alırda ben yinede Mobil ödeme kullanacağım der iseniz. Paramazing Ödeme yöntemlerinin sistemi Şuankilerden bir hayli Güzel ve kullanışlı Ancak paralarınız heba olabilir. Çok sabırlı iseniz ve paraya önem vermiyorsanız paramazing tavsiye ederim. Kredi kartı ve mobil odeme direk post sağlamakta. Ve Kullanıcılar için Ooldukca Kullanışlı.


Pay4store Mobil uzerine ıyı sistem ancak K.kartı için Direk post sağlamıyor.

Sistemleri biraz kötü ancak Ödemeleri sağlam ve başarılı olan TEKCARD ise Mobil odemeleri idare eder şekilde ve K.Kartı direk post sağlamamakta. Para yönünden sıkıntınız olmayacaktır.