Yakın zamanda bir oyun projesine girmeyi düşündük. Sonra karar verdik ve bu işe girdik. Oyuncuları oyunlarla buluşturmak öncelikli amacımız. Yakın zamanda özel uplaod yapacak ekibimiz ile tüm oyunlar elinizin altında olacak. Hızlı torrentlerde cabası. Yani kısaca, başlangıcımızı yapmış bulunmaktayız. Çok kısa sürede sizinde inanamayacağınız yükseliş ile ilk sıralarda yer alacağız. Bu hedefimizde sizlerinde yanımızda olmanızı istiyoruz.

Peki Bizim Amacımız Ne ?

Amacımız forum ortamından daha çok bir aile ortamı kurup oyun oynarken hem bilgi edinmek ve paylaşmayı öğretmek.Sorunları beraber aşıp oyunlarda gecemediğiniz yerlerde bilen arkadaşlarımızdan yardım alıp daha az sinir olmaya ne dersiniz ? :) ForumOyuncu.Com aile ortamı sayesinde bu artık kolay.Arkadaşlarımız sizlere ve saygı değer üyelerimize bildiği oyunlar hakkında bilgilendirme yapacağı ve yardım etmek için elinden ne geliyorsa onları yapacağına garantisini verebiliriz.

Biz Kimiz ?

Biz sizlere oyun hakkında bilgilendirme yapacağımız elimizden gelen yardımı sizlerden esirgemeyecek olan yardım sever insanlarız.

Daha Fazla Ayrıntı İçin : ForumOyuncu.Com'a bekleriz.