açıkçası oyun bana çok yetersiz geldi, evet üzerinde emeğiniz var ilk defa yapmanız öğrenci olmanız bütçe gibi etmenler etkilesede atmosfer güzel gözüküyor fakat ses olarak yetersiz , yürüyüş olarak tek bir ses efekti var , silahların sesleri daha yok , ambiyans sesi olarak korku verici bir ses olsa daha güzel olabilir, modellemeler, kaplamalar , doku ve materyaller yetersiz, evlere girilemiyor , tanıtımda bile reklam var ve kasmalar meydana geliyor, açıkçası tavsiyem daha güzel bir oyun motoru üzerinde kurmanız unreal engine 4 ile çok gerçekçi yerler tasarlayabilirsiniz
resimdeki gibi çok kolay bir motor olmasının yanı sıra güzel sonuçlar elde edebileceğiniz hatta çoklu oyuncuyu kolayca yapabileceğiniz bir motor , oyundan görüntüler çekerken mirillis action yada fraps gibi kaliteli programlarla çekmeniz işi daha iyi kılar diye düşünüyorum
resimdeki gibi çok kolay bir motor olmasının yanı sıra güzel sonuçlar elde edebileceğiniz hatta çoklu oyuncuyu kolayca yapabileceğiniz bir motor , oyundan görüntüler çekerken mirillis action yada fraps gibi kaliteli programlarla çekmeniz işi daha iyi kılar diye düşünüyorum
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz sesler vb şeyler daha oyun bitmedi yani yapımı devam ediyor 2 3 aylık süresi var kesin tarihi yok ben sadece forumun üyelerine sunmak istedim ekibimiz tek oyunda kalmayacak ileriye doğru yeni oyunlar yapacağız görüşünüz için teşekkür ederiz
Ek Olarak:
Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.Başarılar..
Teşekkürler .