bannedcontrol çok iyi olmasada dedikodular çok iyi projelere sahiplik yapabilir iyi kullanmalar hayırlı olsun
Değerli yorumunuz için çok teşkkür ediyorum, 2 domainden de ümitliyim bakalım.
1. domain ile google ban kontrolü filan yapılabilir. Güzel domain,ancak site içeriğini ingilizce yapmanızı tavsiye ederim. Kalkıpta Türkçe yapmayın. ingilizce domain olduğu için :)
2. domain ile bir itiraf sitesi olabilir,bir dedikodu sitesi ortaya çıkabilir. Forum türevi veya özel bir script olabilir.
2. domain ile bir itiraf sitesi olabilir,bir dedikodu sitesi ortaya çıkabilir. Forum türevi veya özel bir script olabilir.
Kesinlikle haklısınız hocam, domaini alırken de sizin gibi düşünerek aldım. Tamamen ingilizce kaynaklı bir site açacağım. 2.domain de diğer uzantıları komple boş, bakalım soru cevap scriptine güzel bir tema ile iş yapar sanırım. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
İyi bir ingilizcen varsa ilk Domain ile yürüyebilirsin. Ama ikinci domain için pek umudum yok. Zirâ: çok kişi denedi bu projeyi, kizlarsoruyor sadece binlerce bu tarz açılan siteler arasında tutan nadir sitelerden.
Evet hocam, iyi olmasa da ingilizce olarak kullanmak istiyorum zaten 1.domaini. 2.domainde çok hoş geldi gözüme diğer uzantılarında da yayında olan olmayınca almak şart oldu diyebilirim.. :)
Hepiminize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Yeni yorumlara açığım arkadaşlar, sizlerin yorumları değerli lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin...