"Bayrampaşa ECA Kombi Servisi, İstanbul Teknik Servisi Bayrampaşa ECA servisi olarak hizmet veren firmamız Bayrampaşa ilçesi ve mahallelerinde" özenli kullanılmıştır."

Burada yoastı memnun etmek için çalışma yapmışsınız kullanıcıyı değil.Sırf yoastı tatmin etmek adına aynı kelimeler veya varyasyonlar defalarca 150 karakterlik bir metinde tekrar edilmiş. Kullanıcı odaklı kullanıcı odaklı deyip duruyoruz ya, eğer ki bu kullanıcı odaklı olsa yazılabilecek description şu şekilde veya benzerleri olurdu.

"ECA Kombi Servisi İstanbul'un Bayrampaşa ilçesi ve mahallelerinde hizmet veren müşteri memnuniyetini esas almış... "

Google basit yöntemlerle manipüle edilebiliyor, fakat bu demek değildir google basit bir algoritmaya sahip.

"Ev kredisi" diye google'da arattığımızda descriptionda "konut kredisi" geçen sitelerin ilk sayfada olması mı doğal sizin yaptığınız mı ?
"Ev kredisi" yazdığımızda descriptionda "konut kredisi" geçen siteleri listeylen google "Bayrampaşa" "kombi" "servisi" kelimelerini dağınık olan descriptionda algılayacak bir algoritmaya sahip herhalde :)



"Cafcaflı resimlerle yayınlanan backlink/tanıtım yazısı paketleri ""Wmaracı forumda bazen aynı konuları peş peşe okumaktan sıkılıyorum." yazmışsınız ya bende bilip bilmeden sağa sola saldıran insanları gördükçe sıkılıyorum.

"Sen Google Sev, Google Seni Sevsin
3 ay dişini sıkta sonuçlarına göre tanıtım yazısı/backlink sonra satın alırsın."



" Sen kullanıcı sev onu mutlu et, Google seni sevsin
Siteniz index aldığı gün tanıtım yazısı alabilirsiniz, alım yaptığınız siteyi ve tanıtım yazısını özenle seçin ve ardından hedef kelimeye mi ,kaynak olarak mı yoksa site title'namı alacağınızı belirleyip alım yapabilirsiniz"