Crewx adlı üyeden alıntı

UNKEF nice hitli wordpress siteleri var hocam işi bilen yapıyor.



Hocam valla ben hiç görmedim nice hitli sitelerde WP kullanan. Bakın, WP kullanan diyorum, WP'nin blog kısmını sitesinin belli bir bölgesinde kullanan demiyorum. Yani sitesi tamamen baştan aşağı WP olan yok. WP'yi hemen dev sitelerle örneklendirenler sadece Blog, yani arada sırada düz yazı ve fotoğraf paylaştıkları ve yorumlamanın dahi olmadığı kısımlarda kullandıklarını görmüyor bence. Kaldı ki onlar trilyonluk dev şirketler. Yani özel ve son sistem sunucularda barındırıyorlar. Aylık 2.5 - 3.000 TL'lik sunucularla olacak iş değil bu belli.

WP'yi her şekle sokup istediği verimi almak isteyen sitelere bakıyorum ve hepsi kapanmış veya terkedilmiş kasaba gibi ıssız kalmış. Son girdilerine bakıyorum aylar geçmiş, yani uğraşmaya değmez diyerek terketmiş sahipleri.

Forumda WP tema önerisi, WP sitem nasıl, diye aratın veya site tanıtım bölümünden sitelere bakın. Hemen hemen tanıtan, yeni tema alan veya uğraşarak bir şeyler yapmış anlatmış kişilerin web sitelerinin birçoğunda erişim bile yok. Neden? Çünkü WP ile yürümez bu iş bundan terübelerim doğrultusunda adım gibi eminim.

Tabi yine de sade ve şık bloglar yıllarca bile kullanılabilir WP ile. İyi çalışmalar dilerim...

Ek olarak, ben de çok uğraştım WP ile çok iyi bir web sitesi kurmak veya uzmanlar tarafından yaptırmak için ama olmadı. Ben 10.000TL sermaye döktüm WP yi adam ettirebilmek ve WP ile devam etmek için. Çünkü çok kolay ve çok çeşitte eklentisi bulunan bir sistem. Ama paralara yazık ettim daha fazlasına yazık olmasın dedim.