lostyazilim
tr.link

Garanti Bankası Banka Kartı Hk.(Önemli)

14 Mesajlar 1.793 Okunma
acebozum
tr.link

hmzkvk58 hmzkvk58 thekavak.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 544
  • Beğeniler 146 / 77
  • Ticaret 23, (%96)

egebesiroglu adlı üyeden alıntı

@ErçinÇağlar hayır neden vericem?

Şuan banka ile görüştüm. Yeni çıkan karar ile 69 tl alınmayacak dedi. Yoksa benimde bu ay kesilecekti.

wmaraci
reklam

sospas sospas www.mustafasevinc.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sales and Technical Manager
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1292
  • Beğeniler 356 / 550
  • Ticaret 37, (%100)
hmzkvk58 bu yasa ne zaman çıkmış. Garanti geçen ay benden 69 TL 2015 yılı 2.yarıyıl hesap işletim ücreti kesti. Birde ben maaş hesabı adı altında kullanıyordum. Staj yaptığım yer ödemeyi kesince bu sefer ücret kesmeye başladılar. Bende öğrenci belgemi götürüp aldıkları parayı geri almayı ve öğrenci hesabı açmayı düşünüyorum. Sizce dilekçe versem geri verirler mi ? Öğrenciyim hala.

Dateturk Dateturk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek php ve seo
  • Konum ABD
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 23 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
garanti alır en iyisi en para kullan herşey ücretsiz eft havale vb. ortak atm kullanma ücretsiz ayda 1 kez. Enpara'da çok kampanya var mesela google play steam, apple uygulama al %50 iade ediyor sana

hmzkvk58 hmzkvk58 thekavak.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 544
  • Beğeniler 146 / 77
  • Ticaret 23, (%96)

sospas adlı üyeden alıntı

hmzkvk58 bu yasa ne zaman çıkmış. Garanti geçen ay benden 69 TL 2015 yılı 2.yarıyıl hesap işletim ücreti kesti. Birde ben maaş hesabı adı altında kullanıyordum. Staj yaptığım yer ödemeyi kesince bu sefer ücret kesmeye başladılar. Bende öğrenci belgemi götürüp aldıkları parayı geri almayı ve öğrenci hesabı açmayı düşünüyorum. Sizce dilekçe versem geri verirler mi ? Öğrenciyim hala.

Benimde bu ay kesilecekti. Müşteri hizmetleri ile gorursurken sordum. Aynı benimde maaş hesabiydi. Bana yeni yasa ile artık kesilmeyecek dedi. ( ay sonunda kesilirse , orası başka )

Öğrenci belgesi işe yarar mi bilmem, internetten biraz arastirdigimda tüketici haklarına şikayet edebiliyorsunuz
Konuyu biraz araştırıp şikayet etmeni tavsiye ederim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al