Slm Hocam hayırlı olsun güzel bir sistem bende sitelerimi analiz etmek için bu tarzda sistemler kullanıyorum sizin sitenizide arşivime ekliyorum.

1.Web siteniz ile ilgili birkaç önerim olacak. Bu tarzda sistemleri çok kullana biri olarak ilk bakışta güzel ama toplu arama yapabileceğim bir arama yok. Mesela sitenin ana sayfasına bir arama kutucuğu ekleseniz ve ben oraya domaini yazdığımda domainle ilgili tüm bölümlerde aynı anda arama yapsa daha hoş olur diye düşünüyorum.

2.Sitemi sıra bulucuda arattım ama googlede sonuç bulunamadı hal bu ki o arama seçeneğiyle googlede arattığımda 170. sıralarda falan çıkıyor sisteminiz ise ilk 500 de bulamadığını belirtiyor bunu düzeltebilirsiniz.

3. Logoyu bence değiştirin biraz daha efektif bişeyler yapılabilir.

4. Site değeri sorgulama kısmı yüksek fiyat vermekte neye göre hesaplanıyor bilmiyorum ama 100$ etmeyecek siteye 10.000$ değer biçiyor :) değeride neye göre biçtiğini altta sıra ile belirtirse daha hoş görünür.

5. Üye oldum ama sitelerimi kaydede bileceğim bir profil bölümüm yok. Mesela sitelerimi bir yere kydetsem ve üzerine tıkladığımda tüm sorguları otomatik yapsa güzel olurdu. Aynı zamanda üzerine tıkladığımda mesela bir sayfa açılıp o sayfada ne tür işlem yapmak istediğimide sora bilir buda güzel olur. Site ismine tıklarsınız butonlar açılır. mesela pr sorgula butonuna tıkladığımda otomatik o sitenin pr değerini bana gösterir.

Onun dışında güzel bir sistem eksiklerini bu şekilde tamamlayıp tanıtımınızı güzel yaparsanız web masterların vaz geçilmez el çantası olabilir :)

Sisteminizi kullanmaya devam edip size buradan bilgilendirme sunmaya devam ederim. Şimdiden başarılar.