Ria
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
tutar bu proje güzel olmuş elinize sağlık
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci Aday Adayı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
34, (%94)
Google Güvenlik Taraması site içerisinde olsa daha iyi olurdu benim görüşüm pop-up açılması biraz sıkıntı olmuş .
Tema güzel fakat header gelişebilir , logo tasarımı da bu konuya dahil tabii alan adı ise bu tür alan adlarını severim hoşuma gitti.
Site adresi : webparakazan.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Slm Hocam hayırlı olsun güzel bir sistem bende sitelerimi analiz etmek için bu tarzda sistemler kullanıyorum sizin sitenizide arşivime ekliyorum.
1.Web siteniz ile ilgili birkaç önerim olacak. Bu tarzda sistemleri çok kullana biri olarak ilk bakışta güzel ama toplu arama yapabileceğim bir arama yok. Mesela sitenin ana sayfasına bir arama kutucuğu ekleseniz ve ben oraya domaini yazdığımda domainle ilgili tüm bölümlerde aynı anda arama yapsa daha hoş olur diye düşünüyorum.
2.Sitemi sıra bulucuda arattım ama googlede sonuç bulunamadı hal bu ki o arama seçeneğiyle googlede arattığımda 170. sıralarda falan çıkıyor sisteminiz ise ilk 500 de bulamadığını belirtiyor bunu düzeltebilirsiniz.
3. Logoyu bence değiştirin biraz daha efektif bişeyler yapılabilir.
4. Site değeri sorgulama kısmı yüksek fiyat vermekte neye göre hesaplanıyor bilmiyorum ama 100$ etmeyecek siteye 10.000$ değer biçiyor :) değeride neye göre biçtiğini altta sıra ile belirtirse daha hoş görünür.
5. Üye oldum ama sitelerimi kaydede bileceğim bir profil bölümüm yok. Mesela sitelerimi bir yere kydetsem ve üzerine tıkladığımda tüm sorguları otomatik yapsa güzel olurdu. Aynı zamanda üzerine tıkladığımda mesela bir sayfa açılıp o sayfada ne tür işlem yapmak istediğimide sora bilir buda güzel olur. Site ismine tıklarsınız butonlar açılır. mesela pr sorgula butonuna tıkladığımda otomatik o sitenin pr değerini bana gösterir.
Onun dışında güzel bir sistem eksiklerini bu şekilde tamamlayıp tanıtımınızı güzel yaparsanız web masterların vaz geçilmez el çantası olabilir :)
Sisteminizi kullanmaya devam edip size buradan bilgilendirme sunmaya devam ederim. Şimdiden başarılar.
UpTr.Net Dosya Upload Sistemi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%91)
alan adı iyiymiş, temada sağdaki yazı kalkıp ortalansa bana göre çok daha iyi olabilir, analiz ettim bu arada sitemi katılmak istiyorum.
nea
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitede her şeyi kullandım temayı çok beğendim hover olayı güzel durumuş :) backlink gönderde ki PR yerine resim gelmıyor :) kullanıcı adı : nea
www.popilistmedya.com | Boş Yaşama
Lerigo
i see online people
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ekler misiniz ekonomigündemi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kadinmi.com analiz yaptım site smilatöründe türkçe karakter problemi gözlemledim onun dışında her web masterin mutlaka kullanması gereken bir çok sorgu sitenize entegre edilmiş. Böyle bir hizmetiniz için teşekkür ederim ayrıca mobil olması ayrı bi güzel :)
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım