Control adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Değerli projeniz için elinize sağlık demek istiyorum umarım başarıyı yakalarsınız. En büyük avantajınız kullanımı gerçekten çok kolay temaya sahip olmanız. Sorgulama yapanların zorlanacaklarını düşünmüyorum. Sonuçlar hakkında açıklama, bilgi içeren alt metinler olabilir diye düşündüm aslında.

Dünyaca ünlü link analiz araçlarının searchmetrics, majestic gibi bizlere sunduklarını bu sistem altında yakalamayı başarabilirseniz alan adı avantajı da bu esnada karşımıza çıkabilir. Sadece TR yerine diğer dillerde de Analyzer / analiyzer sonuçlarında yer alabilirsiniz. İlk olarak TR'de başarıyı yakalamanız ve diğerlerinin bize sunduğu kaliteyi getirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Kişisel görüşlerim bunlardır.

Analiz araçlarını kullandım www.zbay**.com adresi ile.

Teşekkürler, yolunuz açık olsun.


Teşekkür ederiz, kısmi olarak bazı sorunlarımız bulunsada sizlere dediğiniz sitelerden çok daha farklı bir şekilde ücretsiz hizmeti sunmaya çalışacağız fakat üyelikli bir sistem olduğu için ileride daha fazla avantaja sahip olabilirsiniz. TR üzerinde güzel bir hedefimiz var ve bu hedefimizde şuanlık çok iyi bir şekilde ilerliyoruz :)