-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telefon tamirciliği , webmaste
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Arkadaşlar site satın aldım hosting taşıyorumda Siteme girmeye çalıştığımda Error establishing a database connection diye bir hata yazısı çıkıyor bu sorunu hosting firmama danıştım şöyle bir yanıt aldım : Kontrol edildiğinde cepsultan.com hosting paketinizin MYSQL veritabanı bulunmadığından websitenize erişim sağlanamamaktadır. MYSQL veritabanı yedeğinizi FTP alanınıza yükleyerek tarafımıza bilgi iletmeniz durumunda veritabanı yedeğiniz yüklenerek işlemleriniz kontrol edilebilir.
Ben MYSQL veritabanı yedeğini nereden bulacağım ?
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Taşımak istediğiniz hosting hala daha mevcut mu, mevcut ise kullanılan panel nedir, cPanel, Plesk gibi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
mevcut hocam cpanel felan değil e-destek sanırsam olmasa bile ne yapılması lazım hocam siz söyleyin
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Phpmyadmin'den kullandığınız veritabanını export edin, yeni hostinginizin phpmyadmin'inden de import edin .sql dosyanızı. Sonrasında ise scriptinizin veritabanı bağlantı ayarlarını kontrol edip duruma göre yenileyin. Yapamazsanız yardımcı olayım teamviewer'dan.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
SardoxcPanel üzerinden full backup yani tam yedekleme yaptı iseniz yedek içerisinde mysql/ klasörü bulunacaktır. Bu klasör içerisinde sonu .sql ile biten dosyalar veritabanı yedeğinizi ifade eder. Bu dosyalar için yeni hostinginizin panelinden birer veritabanı oluşturarak phpmyadmin üzerinden içeri aktarabilirsiniz.
Oluşturduğunuz yeni veritabanı bilgilerini ise (veritabanı kullanıcı adı ve şifresi) veritabanı ile bağlantı yapan dosya içerisinden güncellemelisiniz.
Örneğin wordpress de bu dosya wp-config.php dir.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-