lostyazilim
tr.link

Analiyzer'ın Açılışına Özel Küçük Hediyeler (Hiç birşey yapmanıza gerek yok)

370 Mesajlar 49.960 Okunma
lstbozum
tr.link

yuem yuem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 31 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
sade ve kullanışlı tema amaca uygun.başarılar site ismim
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

atahanuzun74 atahanuzun74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 17 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Siteniz harika ve katılmak istiyorum :)
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

http://baglamanotalari.com

Atahan UZUN

mrgun mrgun Seo yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 109 / 79
  • Ticaret 26, (%100)
katılmak istiyorum.
site: www.korkufilm.net

hocam bu arada tasarımı beğenmedim.yanlış anlamayın ama anasayfa kötü olmuş,göze hitap etmiyor.biraz yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var bence
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

Aristokrat1 Aristokrat1 Ansiklopedik Blog Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Wordpress & Google Ads Uzmanı
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 31 / 22
  • Ticaret 3, (%67)
Site tasarım olarak güzel ama ana sayfa butonlar çok büyük pix.. derecesini biraz daha küçülte bilirsiniz.
bende katılmak istiyorum.
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

Nefse muhalefet veliliktir.
wmaraci
wmaraci

atahanuzun74 atahanuzun74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 17 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Bence site harika ama bir kaç yerinde iyileştirmeler yapılması gerekiyor.
Öncelikle sitemin 2. olduğu anahtar kelimede bulunamadı hatası veriyor.
Footerda ki etiket linkleri çalışmıyor.
sayfa değerine 4600$ dedi imzamda ki site için biraz gururumu okşadı ama çok fazla bir değer :)
domain yaşı sorgulama vb araçlar bilgileri ingilizce veriyor.
En önemli olarak gördüğümüz seo analizi ve site analizi genel olarak eklenebilir.
Trustrank eklenebilir.
Yanlış anlamayın ben acemi biriyim ama çok göze çarpıyor bunlar ve siteye biraz daha renk katabilirsiniz :)
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

http://baglamanotalari.com

Atahan UZUN

cinmistik78 cinmistik78 Borsa&KriptoPara&Finans Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 944
  • Beğeniler 12 / 86
  • Ticaret 7, (%100)
Merhabalar
Site içerik olarak gerçekten faydalı olacak gibi görünüyor. Bazı fonksiyonları denemek istedim. Link Analizi kısmında "http://www.kucukakarsu.net" sitemi girdiğimde "Input Site is Offline!" hatası aldım. Diğer bir kaç fonksiyonda bunu almadım. İsterseniz bir bakın...

Domain kısmına gelirsek, ne yazık ki ben de pek sevemedim. Türkçe-İngilizce karışımı gibi olmuş gibi. Ama şöyle de bir şey var; Ben bu siteye tekrar gelmek istesem, tarayıcımın geçmişi sayesinde kolayca gelebilirim. Bu nedenle alan adının fazla bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. İçeriğiniz iyi oldukta ki gerçekten faydalı fonksiyonlar içeriyor, gün aşırı girilecek bir site gibi görünüyor.

Tema hakkında görüşlerim ise şöyle : Genel olarak güzel bir tema. Şu an firefox tarayıcısından giriyorum, http://analiyzer.com/link-analizi kısmında açıklama bölümünde "Başka hiç bir yerde bulamayacağınız detaylı site analiz aracı ve seo analiz aracını birazdan aktif ediyoruz!" yazan cümlede Türkçe karakter sorunu görüyorum. Diğer arkadaşlar da bu sorun var mı bilemiyorum, ama düzelse fena olmaz hani :)

Özet olarak, site genel olarak güzel. Ufak tefek pürüzleri kaldırdığınız zaman patlar gider.
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/

burak17 burak17 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 5 / 25
  • Ticaret 2, (%100)
Siteniz gayet güzel..
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

Google Play Store Uygulama İndirme, Yorum, 5 Yıldız Hizmeti

https://bit.ly/2w3lJ0g

EditorumORG EditorumORG Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 535
  • Beğeniler 740 / 271
  • Ticaret 76, (%87)

- Bomba uygulamayı aktif ettik! Hiç bir yerde bulamayacağınız site analizi ve SEO analinizi [B]Analiyzer.com üzerinde bulabilirsiniz!

[/B]

Ek Olarak:

burak17 adlı üyeden alıntı

Siteniz gayet güzel..

cinmistik78 adlı üyeden alıntı

Merhabalar
Site içerik olarak gerçekten faydalı olacak gibi görünüyor. Bazı fonksiyonları denemek istedim. Link Analizi kısmında "http://www.kucukakarsu.net" sitemi girdiğimde "Input Site is Offline!" hatası aldım. Diğer bir kaç fonksiyonda bunu almadım. İsterseniz bir bakın...

Domain kısmına gelirsek, ne yazık ki ben de pek sevemedim. Türkçe-İngilizce karışımı gibi olmuş gibi. Ama şöyle de bir şey var; Ben bu siteye tekrar gelmek istesem, tarayıcımın geçmişi sayesinde kolayca gelebilirim. Bu nedenle alan adının fazla bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. İçeriğiniz iyi oldukta ki gerçekten faydalı fonksiyonlar içeriyor, gün aşırı girilecek bir site gibi görünüyor.

Tema hakkında görüşlerim ise şöyle : Genel olarak güzel bir tema. Şu an firefox tarayıcısından giriyorum, http://analiyzer.com/link-analizi kısmında açıklama bölümünde "Başka hiç bir yerde bulamayacağınız detaylı site analiz aracı ve seo analiz aracını birazdan aktif ediyoruz!" yazan cümlede Türkçe karakter sorunu görüyorum. Diğer arkadaşlar da bu sorun var mı bilemiyorum, ama düzelse fena olmaz hani :)

Özet olarak, site genel olarak güzel. Ufak tefek pürüzleri kaldırdığınız zaman patlar gider.

atahanuzun74 adlı üyeden alıntı

Bence site harika ama bir kaç yerinde iyileştirmeler yapılması gerekiyor.
Öncelikle sitemin 2. olduğu anahtar kelimede bulunamadı hatası veriyor.
Footerda ki etiket linkleri çalışmıyor.
sayfa değerine 4600$ dedi imzamda ki site için biraz gururumu okşadı ama çok fazla bir değer :)
domain yaşı sorgulama vb araçlar bilgileri ingilizce veriyor.
En önemli olarak gördüğümüz seo analizi ve site analizi genel olarak eklenebilir.
Trustrank eklenebilir.
Yanlış anlamayın ben acemi biriyim ama çok göze çarpıyor bunlar ve siteye biraz daha renk katabilirsiniz :)

Aristokrat1 adlı üyeden alıntı

Site tasarım olarak güzel ama ana sayfa butonlar çok büyük pix.. derecesini biraz daha küçülte bilirsiniz.
bende katılmak istiyorum.

mrgun adlı üyeden alıntı

katılmak istiyorum.
site: www.korkufilm.net

hocam bu arada tasarımı beğenmedim.yanlış anlamayın ama anasayfa kötü olmuş,göze hitap etmiyor.biraz yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var bence

atahanuzun74 adlı üyeden alıntı

Siteniz harika ve katılmak istiyorum :)

yuem adlı üyeden alıntı

sade ve kullanışlı tema amaca uygun.başarılar site ismim

AppendiX adlı üyeden alıntı

Tema güzel. İnceledim hoş bir sistem. Elinize sağlık, başarılar.

Fatma adlı üyeden alıntı

hayırlı olsun çok yararlı bir çalışma olmuş ,üye oldum analiz yaptım ,yanlız facbookla üyelik çalışmıyor,mailime gelen üyelik aktivasyon linkide türkçe karakter hataları var bilginize

Paraphe adlı üyeden alıntı

Öncelikle hayırlı olsun,gayet güzel görünüyor tasarım ve işlevler.Mesajların tümünü okumadım ama Site Görüntü Oluşturucu bölümünde bir sorun var sanırım.Ekran görüntüsü oluşturuyor ama resim görüntülenmiyor,dediğim gibi mesajların tümünü okumadım bu yüzden belirten olmuşsa k.bakmayın,bildirmek istedim sadece.

ceyksparrow adlı üyeden alıntı

bence çok ve kullanışlı,katılıyorum :)

Scheiße adlı üyeden alıntı

Sade ve şık bir tasarım, analiz edilen site ; bilgiverelim.com

qgrup adlı üyeden alıntı

Öncelikle cok hızla sorguladı :) Tema da gayet hoş fakat logo pek hoş değil. Sadece logo battı gözüme battı alan adı filan 10 numara, sık kullanılanlara eklendi.

analiz ettiğim site http://twittager.com/ tabii katılıyorum

3e2 adlı üyeden alıntı

moskobilgisayar.com ile analiz yapıldı katılmak istiyorum

Fronar adlı üyeden alıntı

Merhabalar, analizi yaptım ancak şuanda sitemin adresini vermek istemiyorum. Özel mesaj ile bildirmemiz mümkün mü acaba?

Bir de meta tag oluşturucu bölümünde diller arasında Türkçe yer almamakta.

Swell adlı üyeden alıntı

Sitemi Analiz Ettim Site gayet şık olmuş çok beğendim başarıalr dilerim:) http://blog.emreünal.com.tr

zoidlua7 adlı üyeden alıntı

sistem wordpress fakat bu analiz kısımları farklı bir şey olsa gerek, siz mi kodladınız acaba? özgünlük testi için para veriyorum da ben eğer hazır bir şey ise kendi sunucuma kurmak isterim açıkçası.

bu arada logoyu beğenmeyim, footer kısmı ve reklam düzeni de geliştirilmeli.

Mstcss adlı üyeden alıntı

Katılıyorum :) (ferhatozal)

emregibi adlı üyeden alıntı

y harfini mecburiyetten almıştır dolu olduğundan başarılı...

BilalTurkmen adlı üyeden alıntı

Sisteminiz oldukça basit fakat gayet güzel duruyor. Bu sadelik gerçekten güzel. Ancak site resim oluşuturucu aracını ben çalıştıramadım. Bir bakarsanız iyi olabilir. Birde,analiz yaptıktan sonra gelen sonuçları daha ayırt edici şekilde listelerseniz son derece iyi olacaktır. Yani sayfa yüklenene kadar sonuçların nerde listelendiğini bulmak için aradım. Yani "yükleniyor,sonuçlar için bekleyin" tadında birşey yaparsanız çok daha iyi olabilir.

Genel olarak güzel.Uğraşılırsa çok daha iyi olabilir.

O-Zone adlı üyeden alıntı

Başarılı bir çalışma olmuş gayet yararlı bir den fazla sitem için analiz ettim listeme ekledim kullanmak için.

Dip Not : Analiz araçlarını kullanımı bilmeyen insanlar için bence açıklama yazarsanız. Örnek Google güvenlik taraması yapan kişi için bir küçük açıklama alanında ne işe yaradığının anlatımı detaylı olarak. Bu sayede insanlara bilgi verebilir doğru yönlendirebilirsiniz.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Edit : Siteye kaydolunca aktivasyon mailinde türkçe karakter sorunu bulunmakta

Kefaret adlı üyeden alıntı

Çekilişe katılmıyorum fakat yorumum bulunsun. Güzel bir site. Sade tasarım. Hoş olmuş hocam.

emrahh21 adlı üyeden alıntı

merhaba, öncelikle hayırlı olsun.

site ismi iyi ama logo daha güzel olabilir.

bütün sorgular tek seferde listelense nasıl olur daha rahat olur : )

birde sorgu sonuçları % kaç doğru veya sıkıntıları kontrol edildimi ?

www.biletkess.com

defensive adlı üyeden alıntı

bence site gayet güzel geliştirilebilir bir şekilde. katılmak istiyorum. site: http://www.rs.gen.tr

jokerrrr adlı üyeden alıntı

Şuan için gayet güzel çalışıyor. Tema yeterince sade , reklamlar boğucu olmamamış. Alan adı konusunda y harfi fazlalık gibi durmuş ama bu haliyle de iyi. İyi yerlere gelmeniz dileğiyle.

TheDrity adlı üyeden alıntı

Tema Seçiminiz Gerçekten Çok Hoş Neden hoş derseniz gözü yormayan ve sade bir görünüş bi fikir olarak isterseniz tabiki üstte yada sag yan bloga yine kolay bi ulaşım için kategori linklerini koya bilirsiniz ve admin giriş klasörünün ismini degiştirmenizi tavsiye ederim Başarılarınızın Devamı Dilegiyle Site hoş olmuş

MBarisTR adlı üyeden alıntı

facebook beğeni hilesi sitemi test ettirdim katılmak istiyorum.

Serguzest adlı üyeden alıntı

@EditorumORG Makale özgünlük testiniz de hata var üstad.

meltem adlı üyeden alıntı

Site tasarım olarak benim hoşuma gitti ama bazı bölümleri gözden geçirilmeli hata veriyor.
Sıra bulucu ve index sayısı gibi

turkmaxi adlı üyeden alıntı

turkmaxi.org analizi yapıldı.Tema güzel ama oldum olası bootstrap tipi temalara hiç alışamadım.

lider34 adlı üyeden alıntı

Tema güzel olmuş başarılar
Katılıyorum

Muhammed adlı üyeden alıntı

Alacağım domainin prsine baktım, gayet güzel ve hızlı bir site mobil uygulama yaparsanız çok güzel olur :) , Katılıyorum (b***games.***) domaini ifşa etmek istemedim daha almadım çünkü :)

Edward adlı üyeden alıntı

Katılıyorum.

Site tasarımı hakkında tek sıkıntı logoda var. onun dışında gayet kullanışlı, mobil uyumlu şık bir site.

Cathy adlı üyeden alıntı

Hayırlı olsun hocam kısayollara ekledim imzamdaki siteyi arattim bende katilmak istiyorum

nedenyap adlı üyeden alıntı

Kendim Görüşlemi Bende Söylemek İsterim

Kapsamlı Olmuş Geçişleri Sevdim
Footer Alanında Sosyal Alan İkonları Biraz Yanlarına radius iyi Olabilir
Menüde İse Olduğumuz Kategoride Biraz Koyulaşması iyi Olabilirdi :)

meta tags analizi nde tükçe karakter sorunu var galiba

okan22 adlı üyeden alıntı

Mobil görünüm çok harika, ancak çok uzun. sorgulamaları tek sütun değil de iki sütun olsa belki daha iyi olabilir. Yine sizin tercihiniz ama sistem çok güzel.

alperenyld33 adlı üyeden alıntı

SİTE ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEMA HARİKA ALAN ADINIZDA GAYET GÜZEL BENDE KATILMAK İSTİYORUM SİTEM http://filmdiziizlesen.blogspot.com.tr/

AslanMusab adlı üyeden alıntı

Beğendim sık kullanılanlarada ekledim hocam :) Katılıyorum bu arada

tenzin adlı üyeden alıntı

kırık link sorgulayıcıyı kullandım --> sadecebluray.com
başarılar...

MelihAtasever adlı üyeden alıntı

analiz yapıldı melihatasever.com :)

Ugurcan adlı üyeden alıntı

İlk girdiğimde böyle değildi bu sefer baya iyi olmuş. :)

CafeÇevik adlı üyeden alıntı

Merhaba bir kaç sorgulama yapıyorum benim tavsiyem bir site sorguladıktan sonra yeni sorgulama için yeni url ekle bölümü üstte olmalı bence altta kötü olmuş
EditorumORG

Kaymoneth adlı üyeden alıntı

Dün imzanda görüp site analinizi yapmıştım Tema Güzel hoşuma gitti, site analizinde google index sayısı normalden biraz düşük çıktı Site Değeri Sorgulama yaptığımda sadece rakam geliyor bunun yerine tekli sorgulamalarda site analizinide yapıp neden bu fiyat olduğuna dair bilgi olsa daha iyi olur.

sosyalmedyada.biz analiz yapılmıştır.

CafeÇevik adlı üyeden alıntı

Bu arada site çok iyi harbiden elinize sağlık katılayım ben de çekilişe :)

LazCoder53 adlı üyeden alıntı

benim ismim neden listeye eklenmedi?

tecnomedya adlı üyeden alıntı

hocam sitemi test ettim gayet hızlı çıkartıyor :) fakat google indexi eksik gösterid benim sitemin

berkayztr adlı üyeden alıntı

Temayı beğendim fakat biraz sade kalmış gibi flat renklerle biraz modifikasyon iyi olabilir gibi, temaya göre logo çok uyumsuz olmuş hocam, makale özgünlük testini denedim birkaç yerden makale aldım kopyaladım oturdum kendimde yazdım fakat hepsinde 0% çıktı sanırım onda bir problem var tam anlamadım, listeye adımı eklerseniz sevinirim, başarılarınızın devamını diliyorum :)

rostistos adlı üyeden alıntı

Analiz yaptım katılmak istiyorum .. Domain: Pembe.us

ogrenci adlı üyeden alıntı

tema güzel ve gayet hızlı bir site

berkayztr adlı üyeden alıntı

EditorumORG denedim hocam aynı sorun devam ediyor tekrar kontrol edin derim, ilgi için teşekkürler çekilişe benide katarsanız sevinirim iyi günler

Thyphoon adlı üyeden alıntı

Katılıyorum. Temanız çok güzel fakat alan adındaki y harfinin projeyi bozduğunu düşünüyorum. Yinede bir çok webmasterin vazgeçilmezi olacaktır :)

mustafabal01 adlı üyeden alıntı

Katılıyorum.
Mobil tema hoşuma gitti gayet güzel. Parasal değer sorgulaması yaptım yabancı sitem daha çok gösterdi ama bir aylik site nasıl bu kadar eder anlamadım .

fthkekik adlı üyeden alıntı

gayet hos ve guzel olmus baclınkı felan kullanıorum suan.ındexımıde kontrole ettım:)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

EditorumORG tema güzel domain biraz daha akılda kalıcı olsa çok daha iyi olur Muş başarılar benide eklerseniz sevinirim

RuneS adlı üyeden alıntı

hocam sizin sitenizde ve birçok site de benim sitemin google index i 0 gözüküyor ama benim google indexim 4 dahasınıda google indexlemedi daha

YTizlenim adlı üyeden alıntı

Katiliyorum. Gorusumu site uzerinden bildirdim. Kullanici ayim ile ayni isimde isim belirttim :)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

Sıra bulucuda sorun var sanırım bulamıyor. Logo değiştirilmeli. Genel olarak çok başarılı sorgularda da iyileştirme yapılrısa tadından yenmez.

Kozba adlı üyeden alıntı

Hocam beni de yazın.

NSDizayn adlı üyeden alıntı

Katılıyorum. Site çok hoş bu arada, hayırlısı olsun.

tashift00 adlı üyeden alıntı

Merhaba,
siteniz gayet hoş olmuş. Araçlar ise en çok ihtiyaç duyulan araçlar.

Site Google sıralama takip aracında 10 adet kelime sınırı koyup fazla için cuzi miktarlar ile premium üyelikler satarak kar edebilirdiniz.

reload58 adlı üyeden alıntı

Site tema ve işlev olarak çok hoşuma gitti. Sonuçladırmayı da hızlı yapıyor. Bir çok siteye göre oldukça kullanışlı ve iddialı bir site bence. Tek tek hangi istatistiği öğrenmemiz mümkün. Şahsen ilk defa böyle düzenli bir sistem gördüm. Yer imi ekledim. Teşekkürler. :)

emirhan61 adlı üyeden alıntı

Hocam çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Yolunuz açık olsun bu kadar ilgi hayra alamettir bence.

Samusya adlı üyeden alıntı

Ayrıntılı güzel bir sistem ortaya çıkarmışsınız hocam,
Hayırlı uğurlu olsun.

uzunlarpc adlı üyeden alıntı

Başarılarının devamını dilerim bence gayet iyi :) uzunlarpc.org

emreorhan adlı üyeden alıntı

Site hızı test etme bölümünde hata verdi ama gayet kullanışlı.

best54 adlı üyeden alıntı

domain ismi bu siteye gelecek vaad ediyor anlaşılır gayet güzel dizayn edilmiş.

ReLaD adlı üyeden alıntı

Tema hoşuma gitti ve ücretsiz backlink olayını çok sevdim ellerinize sağlık.

Site: sadecefrm.com

kelebek adlı üyeden alıntı

- Tema oldukça hoş olmuş isim daha akılda kalıcı sade bir şey olabilir.
- Logonuz daha iyi olabilir
- Google plus ve Facebook ile kayıt yaparken hata veriyor

site: eminkose.***

ulgenkaan adlı üyeden alıntı

Elinize sağlık böyle detaylı analiz yapan bir siteye ihtiyaç vardı.
Site analizimi yaptım, cosplayturkiye.com . Çekilişinize katılmak isterim.

- Bomba uygulamayı aktif ettik! Hiç bir yerde bulamayacağınız site analizi ve SEO analinizi [B]Analiyzer.com üzerinde bulabilirsiniz!

[/B]

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
analizler türkçe olsa iyi olurdu
EditorumORG