Öncelikle hayırlı olsun dileklerimle umarım uzun solukta başarılı çalışmalara imza atarsınız. Sisteminiz onusunda detaylı bir bilgim yok lakin sizin sitenizin hızı ve fiyatlarınız çok iyi bunu belirtmek istedim.

Hosting firması olsam sosyal medya üzerinde başarılı olan ama websitesi olmayan sayfalara sponsorluk teklif eder wp tabanlı dahi olsa tasarımlarını hazırlayıp vermeniz karşılığında firmanızın reklamlarını yaptırın derim.

Tavsiye 1 : IP numara dahi olsa 7/24 telefon iletişim olan bir destek sistemini benimseyin bu başlangıç yapanlar için çok takip edilen bir şey.
Tavsiye 2 : Genel olarak söylüyorum aslında bunu sizlerin website tasarımınız güzel göze hoş geliyor lakin ben şunu benimsiyorum kurumsal ve uzun yıllar çalışacaksanız tanıtımını yaptığınız ürünleri ön plana çıkarmak yanına gerekli açıklama bölümleri açın kişilerin aldıkları hizmetlerin tüm sayfalarında o hizmet yada ürün hakkında detaylı bilgi verin bu bilgiler gelişi güzel değil doğru ve yönlendirici olsun.

Örnek : SSL sertifikası alan bir insan bunu sadece site güvenli ve seo için alıyorsa alması gereken sertifikayı yada bir e-ticaret kurumsallaşmış bir firma girip bir sertifika alıcak ise EV dengi bir sertifikaya yönlendirecek yazılar olsun.

Bunlara üşenen yada çok umursamayan birbirinin aynı hosting şirketlerinden sıkıldım piyasada bilinen 5 şirket var lakin bunların dışında kaliteli hizmet veren birbirine benzediği için ben ve benim gibiler tarafından es geçilen onlarca firma var fark yaratın derim.

Kişisel görüşüm bu sizlere başarılar dilerim ve siteniz .com olarak tabiki güven telkin edicek aynı isimde yoksa bile yakın bir isimde açın derim. Umarım hizmetlerinizin yorumları olumlu dönüşler olur bizlerde bu yorumlar ile sizlerle çalışırız.