-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Üstün körü kurduğunuz hayalleri milli destek düşünceleriyle destekliyorsunuz. Yazılım, algoritma hakkında ne derece bilgiye sahipsiniz ki ? Ya da bunu düşünen ilk siz mi olduğunuzu sanıyorsunuz sırf bu forumda bu hususta onlarca konu bulabilirsiniz... Emin olun sizin hayal kurmanızdan bir kaç adım öteye gidip bunun pazar araştırmasını yapanlarda var. Ama neden girişmiyorlar ? Çünkü karlı değil senin o 5-10 Milyon diye kolayca sarfettiğin meblağlar ile kaç tane proje ortaya koyulur biliyor musun ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ben olsam tüm interneti değil de yalnızca seçme siteleri tarayan bir arama motoru kurmak isterdim. örneğin Türkiye'nin belli başlı 10 bin sitesi gibi. siteleri başvuru ile değil kendim seçerdim. ve katı bir tutum uygulardım. kullanıcıyı aldatan, reklama boğan siteleri arama sonucundan çıkarırdım. yani yapay değil gerçek zeka ile geliştirilen ve kullanıcıya gerçek kişilerin kontrol edip elediği arama sonuçları sunan bir arama motoru bence google'ı falan geçemese de kendi kullanıcı kitlesini rahatlıkla oluşturur.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam bu arama motoru işine ne kadar sermaye ayırırsanız ayırın yetmez yani :) koskoca yandex bile türkiyede google baş edemiyor sence yeni kurulan bir arama motoru baş edebilir mi ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
''Google içinde öyle deniyordu ?''
O zaman sadece yahoo vardı ve şu anki internet kullanıcılarının %80'lik kısmı ya doğmamış, ya internetin ne olduğunu bilmiyorlardı. Ayrıyetten böyle bir durumda, arama motorları dahi o kadar yeniyken, google için kalkıp, zaten bir sürü arama motoru var, neden google ? diye sormamışlardır herhalde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Hocam bu konuyu kaç kere gördüm Wmaracında kimse yapamadı :D
prestij
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bahsettiğin miktarda bütçen varsa eğer burada ki amatör yorumlarla vakit harcamayı bırak ve işe koyul derim. Emin ol yorum yapanların %90'ı sana fayda sağlayacak bilgi düzeyinde değiller. Bende dahil. Bu kadar büyük bir proje burada konuşulmaz. Haksızsam eğer söyleyin lütfen.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşin başındayken vazgeç derim. Yanlış anlama ama. Çünkü ilkler asla vazgeçilmez; ne kadar yenisi çıksa da. Kahvedeki telefon kullanamayan amca bile "Dur bir google'dan araştırayım." diyorsa. Çok ama çok zor.