Radisone adlı üyeden alıntı

Başlamadan bitmiş herkesin kafasında büyük projeler. Elin ABD'lisi gelip senin ülkendeki sektöre çok rahat sahip oluyor. Neden? İnsanımızı mı daha iyi tanıyor? Kültürümüzü mü daha iyi biliyor? Tek nedeni var çünkü bizde kendimize inanç yok.

İlkokuldan başlayıp da üniversiteye kadar kişinin kendine olan özgüveni-güveni yok eden bir sistemden geçtikten sonra gayet doğal aslında.

Google çok mu başarılı? Bir arama yaptığımda 2006'da yazılmış makaleyi getiriyor karşıma. Evet global olarak google'ın bugününe gelmek bile imkansız artık ama yerel pazarda çok daha güzel ve başarılı bir arama motoru düşünülebilir.

Örnek Türkiye'de bir dönem Arabul.com ciddi iş yapmıştı. Ama Skaylet 'in de dediği gibi düzgün bir proje olarak ilerlemedi dizin gibi çalıştılar. Yahoo harici de çok arama motoru vardı.

İncelemek isteyenler -> https://www.wordstream.com/articles/internet-search-engines-history


Hocam Google'ın şu backlink algoritması bana göre çok kolay manipüle edilebilir ve ediliyorda zaten.Daha öncede yazmıştım,bakabilirsiniz.Adam 3-5 otoriter siteden tanıtım yazısı alıyor,kendisinden çok daha kaliteli sitelerin bir çırpıda önüne geçiyor.Diğer adamda işi bırakıyor yada Google'a sövüyor.Buna bir çözüm bulabilirsek daha iyi sonuçlar sunabiliriz kullanıcıya.