Kaplan adlı üyeden alıntı

İsim ve uzantı olarak hosting tabularını yıkmak adına güzel bir çalışma olmuş. Öncelik olarak bunun için tebrik ve teşekkür ederim.

Hosting işi basit bir iş gibi gözükse de zor bir iştir. Eğer ilk mesajınızda ki gibi yazmış olduğunuz ilkeleri benimserseniz ve bir kaç ay sonra, "ortağım gitti", "rahatsızlandık", vb gibi nedenlerden ortadan kaybolmaz iseniz bu fiyat politikası ile giderseniz ilk yıl içerisinde en azından forumlarda belirli bir kitleye hitap edebilirsiniz.

Üstüne koyarak gitmeye devam ederseniz önümüzde ki bir kaç yıl içerisinde güzel yerlere varabilirsiniz. Hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum.

Bol kazanç ve başarılar diliyorum.


çok teşekkür ediyorum size

Ek Olarak:

egebesiroglu adlı üyeden alıntı

Şimdiden yerimizi kapalım :D Artık bi hosting hediye edersiniz :D

Değerli yorumunuz için teşekkürler firmamız açıldığı zaman size 2 farklı hediyemiz olucaktır beklemede kalın

Ek Olarak:

Trangormad adlı üyeden alıntı

Öncelikle başarılar dilerim. Umarım iyi bir yere gelirainiz. Benim aradığım en önwmli özellik kolay kullanım olması bence. Çünkü öyle firmalarla uğraştımki sürekli bir dönüşü vardı ordan oraya burdan buraya yönlendirip duruyordu. Daha sonralarına gelelim benim aradığım bir diğer özellik sunucunun kaliteli ve en son php vs özelliklerde olmasıgünümüzde en çok wordpress kullanılıyor. Ve buna en uygun hosting üzerinde durursanız tadından yenmez :) tekrar başarılar.

sunucularımız gayet hızlıdır ve kolay kullanışlı panelimiz sayesinde işlemlerinizi basitçe yapabiliceksiniz https://8el.org/register.php dilerseniz kayıt olup deniyebilirsiniz

Ek Olarak:

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Merhaba, sitenin geç açılması benimde ilk dikkatimi çeken şey oldu. Kısa soluklu olmamanız dileğiyle bol kazançlar dilerim.

Buradan hız testine bakabilirsiniz

sitemiz gayet hızlıdır