fRtkmR adlı üyeden alıntı

Vergi levhanız varmı ? Yer Sağlayıcı belge numaranız nedir ? ve sunucu kapasiteniz nedir, sunucularınızda ne gibi firewall hizmetleri veriyorsunuz?

Sunucular raid desteklimi, yarın insanlar sizden hizmet aldığında disk arzalarında yedekleme yöntemleriniz nedir?

Sunucularınız Hangi loksayonda ?

Kabinet'inizde kullandığınız swich hangi marka ?

insanların aydınlatılması gerekiyor bu konularda, yanlış anlamayın bugün 1 dedicatedi 20 vds'e bölüm satarak insanları madur edenlerde var.


Öncelikle şöyle başlayayım bence yaptığınız baltalamadır. Yani gidip özelden de sorabilirsin bu soruları, hele ki siz de hosting firmasısınız ve daha konuyu bile okumadan arkadaşın üstüne yürümüşsünüz adeta, konuda zaten ys ve vergi levhası başvurusu yapıldığı söyleniyor, gelip burada sektörümü koruyorum vs. konulara girmeyin bence.

Firmaya gelecek olursak bence gayet iyi bir sistem oturtmuşsunuz ben de ileride iyi hizmet verirseniz sunucularımı size taşıyabilirim. Benim için en önemli şey teknik destektir. Yani şuanda birçok firma niteliksiz eleman çalıştırdığı için teknik destek taleplerimize kaçamak cevaplar alıyoruz veya bir link gönderiliyor sunucuya gereken eklentiyi bu linkte anlatıldığı gibi yapabilirsiniz vs. deniliyor. Bu konuda üşengeç olmayan nitelikli elemanlar çalıştırırsanız sektörde kolayca öne çıkabilirsiniz.