Konu baltalamak gibi olmasın, kullanan arkadaşlarada bir diyeceğim yok ama hiçbir zaman kesinlikle kullanmayı tavsiye etmiyorum bu tür programları. Bunlar kısa sürede başarı sağlar sadece.
Teşekkürler Sinan. Şimdi bende konuyu görünce yazma gereği duydum bir yazan çıkmıştır diye sonuna kadar okudum. Ağzına sağlık. Bu tür sistemler artık google tarafından farkedilir durumda. Elinizde 2. sayfada kelimeli siteniz varken olursunuz sandboxlu site. Dikkat edin ilerleyen zamanalrda başınızı ağrıtabilir bu tür programlar. Sonuç itibari ile kimse kendi isteği ile gelmiyor sitenize. Sistemde kayıtlı kişiler otomatik bir porgram sayesinde çark döndüğü sürece sadece sistemdeki kişiler tarafından ziyaret edilmiş oluyor. Yani sitenizi burada belirtseniz arkadaşlar benim sitem burası kelimem de "bu" deseniz daha sağlıklı olur diyorum. Bu tür programlar farklı forumlarda da tanıtılıyor. Bunun için usta seocu arkadaşlar yorumlarını belirtti. Hatta konuyu kirletmemek için ayrıca bir konu açıp program ismi dahi vermeden sadece anlattılar. Anlattıkları gerçekten olan şeylerdi. Programı kullanıp dikkati çeken kişiler gelip sitem alt üst oldu gibi yorumları mevcut.
Kullanmayın demiyorum sadece dikkat edin. Bir kaç günlük üst sıra hayali sonra aylarınızı harcamanız gerekebilir. Ayrıca güncel blog kelimesine web masterler dışında kimse girmez. :) Benim kelimem buydu oysa aylarca buna uğraşacağıma farklı kelimelere yoğunlaşsam webmaster ziyaretçi dışında hit de çekebilirdim. Siz siz olun sitenizin kelimesini belirlemeden önce çok sefer düşünün :)