Arkadaşlar sabaha kadar uğraştım kafa patlattım fakat olmadı bende Centos paneli kaldırdım. Şuan yerine Webuzo kurdum ve her şey sorunsuz çalışıyor hiç bir sıkıntı yok.
Sadece bu paneldeki mail sistemi çok dandikmiş ama en azından sorunsuz şekilde posta alış verişi var.
Bakalım becerebilirsem roundcube yi bu panele uydurmaya çalışacağım onun haricinde bir sıkıntı kalmadı. Problem demekki Centos panelden kaynaklı imiş, bir kaç yerde sorunlu olduğunu okumuştum fakat denedik ve gördük daha gelişmesi gereken bir panel.
Sadece bu paneldeki mail sistemi çok dandikmiş ama en azından sorunsuz şekilde posta alış verişi var.
Bakalım becerebilirsem roundcube yi bu panele uydurmaya çalışacağım onun haricinde bir sıkıntı kalmadı. Problem demekki Centos panelden kaynaklı imiş, bir kaç yerde sorunlu olduğunu okumuştum fakat denedik ve gördük daha gelişmesi gereken bir panel.
2 gün önce yapılandırdım Cwp mail serveri ve gidip gelmede hiçbir sorun yoktu, az önce bir mail geldi bana, mailde cwp kuruluyken maillerin sorunsuz çalıştığını sonra webuzoya gectiklerini mail alıp gondermede sorun yaşadıklarını bildirmisler. :) Eğer herşeyi burada anlatırsak biz para kazanamayız bu yüzden çok derinlemesine yazmıyorum anlayacağınızı umarım. Sorunu çözmenize sevindim. İyi çalișmalar