AKDNZ adlı üyeden alıntı

2 gün önce yapılandırdım Cwp mail serveri ve gidip gelmede hiçbir sorun yoktu, az önce bir mail geldi bana, mailde cwp kuruluyken maillerin sorunsuz çalıştığını sonra webuzoya gectiklerini mail alıp gondermede sorun yaşadıklarını bildirmisler. :) Eğer herşeyi burada anlatırsak biz para kazanamayız bu yüzden çok derinlemesine yazmıyorum anlayacağınızı umarım. Sorunu çözmenize sevindim. İyi çalișmalar

Doğrudur söylediğiniz. Ben sunucu yapılandırmasında çok fazla deneyimli değilim zaten. Fakat sorunla ilgili internette bulduğum bir çok çözümü denedim fakat başaramadım. İllaki gözden kaçırdığımız bir yer vardır.
Panel doğru konfigürasyonlar ile tabiki kullanıla bilir fakat işte sıradan kullanıcılarında bu kadar işin içinden çıkması pek kolay olmuyor işte. Tabi birde işin içine ingilizce faktörü ekleniyor.

Bir ikincisi de sunucunun default yapılandırmasından da kaynaklı sorunlar yaşanabiliyor. Ben yaşamadım webuzoda şu saate kadar sadece işkillendiğim bir nokta var şuan onu araştırıyorum. Siteye farklı proxy ve cihazlar ile sorunsuz giriş yapılıyor fakat Google pagespeet test yapmak istediğimde DNS hatası olusuyor ve sitenizin ulaşılabilir olduğundan emin olun uyarısı veriyor.
Bu seferde firewall ayarlarında sıkıntı var galiba.
Hayırlısı bakalım. Bilmeyince böyle oluyor windows serverda bu kadar uğraşmıyordum halbuki. :)