Sourtimes adlı üyeden alıntı

Takvimler 2009 yılını gösteriyordu. O zamanlar dönemin alanındaki en büyük forumlarından birinin bilfiil sahibiydim. Bir gün foruma bir üye kaydoldu. Konulara yorumlar yazmaya başladı. Çok hızlı bir giriş yapmıştı. Belki konu paylaşmıyordu ancak yorum sayısı 1 haftada yaklaşık 1500'e yükselmişti.

Konumum gereği kendisiyle tanışmadım. Çeşitli tartışmalar oldu ve kendisini bir yöneticim banlamıştı.

Daha sonra takvimler 2012 yılını gösterdi ve farklı bir webmaster platformunda başka bir kullanıcı adıyla yine karşılaştık. Biraz sürtüştük. :) Benim o forumun sahibi olduğumu biliyordu, ama ben onun o kişi olduğunu bilmiyordum. Sonra birbirimize tanıttık kendimizi ve hataları yatırdık masaya, bunlar tatlı bir anı olarak geçmişin tozlu raflarında kaldı.

Emre, haksızlığa gelemeyen bir yapıya sahiptir. Ama işini çok iyi yapar ve kurduğu cümlelerden yorum konusundaki kapasitesini zaten ortaya koyabilen bir kelime hazinesine sahip olduğunu onunla çalışan insanlar çok iyi bilirler.

2009 yılında SEO uyumlu makale, SEO uyumlu yorum kavramlarını bilmezdi belki. O zaman amatör ruhla, karşılıksız yapardı bu işi. Ancak kendisinin geçtiğimiz yıllarda kaliteli bir makale yazarı olarak yer aldığı web sitelerini de çok iyi bilen bir insanım.

Makale, editörlük gibi hizmetleri şu an vermiyor sanırım. Ancak bu konuda sunmuş olduğu ekonomik yorum hizmetinden yararlanmanızı kesinlikle öneririm. Sitelerin ihtiyacı, güncel ve doğal yorum arayışı içerisindeyseniz, böyle bir gereksiniminiz varsa, Emre yanınızda. :)

Not: Bunları kendisi benim arkadaşım olduğu için değil, konuyu tamamen kendim yeni mesajlar bağlantısından görerek hür irademle ve objektifçe yazdım. Kendisinden konuda sunmuş olduğu "ücretli" yorum hizmetini satın almadım. Ancak kendisini çok iyi tanıyan ve zamanında takıldığı forumun sahibi olduğum için bunları rahatlıkla söyleyebilirim. Arkadaşlık, dostluk hukuku konusunda biraz şakacı ve çıkışları vardır. Ancak ticaret konusunda tamamen güvenilir bir arkadaşımızdır.

Hayırlı işler kardeşim.


Keyifle okudum, Emre ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi ki siz bunu en iyi şekilde yaptınız.

Emrecim Yorumlar aynı ip, aynı kullanıcı adı yada aynı e-posta adresi ile mi yapılıyor. Kaç ekipten oluşuyor, Alexa Toolbar Kullanıyor musunuz ekip olarak, bunun detayını bana özel mesaj yolu ile iletir misin. ?