lostyazilim
tr.link

Özel Üniversite Okunur Mu ?

18 Mesajlar 2.609 Okunma
acebozum
tr.link

Suistimal Suistimal Bismişah, Allah Allah Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 138 / 123
  • Ticaret 30, (%97)
@DEPHT

En son ihtimal diyorsunuz ama demek ki tam araştırmamıssınız.

Edirne'de sınır kapısından atlıyorsun Bulgaristan'dasın. :)
Hayat Türkiye'ye göre çok daha ucuz. Kyk bursu kadar bir miktarla 2-3 ay geçinebileceğini duymuştum.
Bütün Avrupa ülkelerinin tanıdığı uluslararası sertifika veriyorlar.
Çoğu universitede eğitim dili Rusça. Cv'niz için +1 :)
Türkiye'den okumaya giden bir hayli Türk var. Zaten Bulgarların büyük kısmı kendini Türk olarak ifade ediyor. Osmanlı'dan kalma bir ülke göreceksin karşında. Müslüman olmamızdan ötürü ayrı bir sevgi var zaten.
Yeni kültürle karşılaşacaksın. Sanki başka şehirde yaşıyormuş gibi aileni ziyaret edebileceksiniz.
Bazı devlet üniverstelerinin yıllık harcı 1 dolar. (Minimum limit olduğu için alıyorlar.)

Yani uzun lafın kısası durumun buysa Bulgaristan son degil ilk seçeneğin olsun dostum.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Çalış, Çabala.
elektronikssl
webimgo

DEPHT DEPHT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 0 / 53
  • Ticaret 23, (%96)
Güncel

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

Ben devlette okuyorum abim ve ablam özelde okudu aramızda fark var. Sağlam bir özelde okursan daha da şanslısın hatta bilgi, boğaz içi gibi üniversiteler devlet üniversitelerinin %95'inden çok daha iyi hem eğitimi hemde gelecek fırstaları daha cok bence git.

boğaziçi devlet üniversitesidir.

Ek Olarak:

Sungmert adlı üyeden alıntı

Niçin sayılsın? Mouse tutmayı bilmeyen insanlar Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Sen diplomanın üstüne programlama dilleri (ama uzmanlaşarak), yabancı dil, sertifikalar eklersen niçin olmasın?

Madem çalışamayacaksın, çok kötü bir sonuçla karşılaşırsan AÖF'de yeni bir bölüm açıldı. Yönetim Bilişim Sistemleri. Hem bilişim olur, hem tecilin devam eder, hem de 4 senelik.

Şimdiden hayırlısı olsun :)

mouse tutmakla bilgisayar mühendisliği arasında ki ilişkiyi açılar mısınız? Oyun mu oynuyor sanıyorsunuz mühendis?

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
özel üniversitede imkan daha fazla eğitim hayatında burs, ulaşım, konaklama , yurt dışında staj , master gibi her şeyi hallediyorlar ayrıca kimse çıkıp koç üniversitesi gibi bir üniversiteden çıkacak adam varken gidip fatih yada açık öğretimden adam almaz hele yurt dışında iş imkanı arıyorsa hiç olmaz sadece öyle diploma olur zira piyasada bir sürü üniversite mezunu adam işsiz niyemi ? çünkü şirket adam alacaksa lisesine, universitesine, stajına, yabancı dillerine, araba kullanabiliyor mu , kişisel özelliklerden tut sahip olduğu sertifikalara kadar soruyor adam verim alamayacağı adama niye para verip çalıştırsın he tanıdık varmı hoop torpil o zaman

wmaraci
wmaraci

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

lordex adlı üyeden alıntı

boğaziçi devlet üniversitesidir.

Ek Olarak:

mouse tutmakla bilgisayar mühendisliği arasında ki ilişkiyi açılar mısınız? Oyun mu oynuyor sanıyorsunuz mühendis?

Bahçe Şehir demek istedim o ara boğaz içini düşünüyordum demek ki.
Sonuç olarak parası olana özel iyidir. (dandik özel değil sağlam özel üniversite)

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
Belirli devlet üniversitelerinin dışındakileri zaten okumuş olmak için okursun, çok birşey bekleme. Özel üniversitede %100 ingilizce olarak okuyacağın bir mühendislik seni çok sayıdaki devlet üniversitesinin zaten önüne geçirecektir kendine kattıkların anlamında. Bunun yanında yazılıma zaten ilgiliysen ve kendini geliştirirsen çok iyi yerlere gelebilirsin. Yani sonuç olarak okulun diplomanın ismin etiketin çok önemi yok olay yine sende bitiyo. Hele ki konu yazılımsa yalnızca diploma almak adına da okunacaksa özel veya devlet hiç farketmez ikisininde bi getirisi olmaz bence.

halo9217 halo9217 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 624
  • Beğeniler 199 / 105
  • Ticaret 0, (%0)
özele ne gerek var ki lise ' yi başarılı şekilde açıktan bitirdiysen üniversiteyi de ister açıktan , ister normal olarak 2 ya da 4 yıl okuyabilirsin askerlik sorun değil okul varsa erteleyebilrsin okul bitince gidebilirsin.

Çanakkale

DEPHT DEPHT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 335
  • Beğeniler 0 / 53
  • Ticaret 23, (%96)
Güncel

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al