-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
@DEPHT
En son ihtimal diyorsunuz ama demek ki tam araştırmamıssınız.
Edirne'de sınır kapısından atlıyorsun Bulgaristan'dasın. :)
Hayat Türkiye'ye göre çok daha ucuz. Kyk bursu kadar bir miktarla 2-3 ay geçinebileceğini duymuştum.
Bütün Avrupa ülkelerinin tanıdığı uluslararası sertifika veriyorlar.
Çoğu universitede eğitim dili Rusça. Cv'niz için +1 :)
Türkiye'den okumaya giden bir hayli Türk var. Zaten Bulgarların büyük kısmı kendini Türk olarak ifade ediyor. Osmanlı'dan kalma bir ülke göreceksin karşında. Müslüman olmamızdan ötürü ayrı bir sevgi var zaten.
Yeni kültürle karşılaşacaksın. Sanki başka şehirde yaşıyormuş gibi aileni ziyaret edebileceksiniz.
Bazı devlet üniverstelerinin yıllık harcı 1 dolar. (Minimum limit olduğu için alıyorlar.)
Yani uzun lafın kısası durumun buysa Bulgaristan son degil ilk seçeneğin olsun dostum.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Çalış, Çabala.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
özel üniversitede imkan daha fazla eğitim hayatında burs, ulaşım, konaklama , yurt dışında staj , master gibi her şeyi hallediyorlar ayrıca kimse çıkıp koç üniversitesi gibi bir üniversiteden çıkacak adam varken gidip fatih yada açık öğretimden adam almaz hele yurt dışında iş imkanı arıyorsa hiç olmaz sadece öyle diploma olur zira piyasada bir sürü üniversite mezunu adam işsiz niyemi ? çünkü şirket adam alacaksa lisesine, universitesine, stajına, yabancı dillerine, araba kullanabiliyor mu , kişisel özelliklerden tut sahip olduğu sertifikalara kadar soruyor adam verim alamayacağı adama niye para verip çalıştırsın he tanıdık varmı hoop torpil o zaman
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Belirli devlet üniversitelerinin dışındakileri zaten okumuş olmak için okursun, çok birşey bekleme. Özel üniversitede %100 ingilizce olarak okuyacağın bir mühendislik seni çok sayıdaki devlet üniversitesinin zaten önüne geçirecektir kendine kattıkların anlamında. Bunun yanında yazılıma zaten ilgiliysen ve kendini geliştirirsen çok iyi yerlere gelebilirsin. Yani sonuç olarak okulun diplomanın ismin etiketin çok önemi yok olay yine sende bitiyo. Hele ki konu yazılımsa yalnızca diploma almak adına da okunacaksa özel veya devlet hiç farketmez ikisininde bi getirisi olmaz bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özele ne gerek var ki lise ' yi başarılı şekilde açıktan bitirdiysen üniversiteyi de ister açıktan , ister normal olarak 2 ya da 4 yıl okuyabilirsin askerlik sorun değil okul varsa erteleyebilrsin okul bitince gidebilirsin.
Çanakkale