KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar s,a;
şuan digiturk kullanıcısıyım ancak malum Galatasarayın rezalet futbolu netıcesınde kullanıma devam etmeyı dusunmuyorum. Nisan başında taahutum bitiyor kapatıcam farklı bir platform uyeliği almak istiyorum. Dsmart ın bir mantığı yok tivibu da en azından uefa maçlarına falan bakarız diyorum. Avealılara full paket 29 liraymış Digiturke her ay 90 küsürden sonra birşey değil. Ama tivibu hakkında çekincelerim var.
Sd ve Hd Yayın görüntü kaliteleri nasıl ? Digiturk den geçince ulan nerden geçtik buna dermiyiz ?
Belgesel kanalları iyi midir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şimdi şöyle bir olay var.
Discovery kanalları Uyduda var ama NatGeo kanlları yok. Onları PC den izleye biliyorsun. Tivibu Go da var. Adamlar biryere koyduğunu diğer yere koymuyor.
PC de Discovery yok :D Aldığıma pişman oldum.
Kanlların HD kalitesi iyi. HD kanal hepsi. İsim yapamamış kanallar falan SD sadece.
Digiturk arayıp çıkıyorum diyin. Bakalım size 10 TL LigTv hariç tümünü nasıl HD yapıyorlar :D
cagdaskorkmaz.com.tr
Yasemin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tivibu daha evvelden kullandım fakat hiç memnun kalmadım evinizdeki modem ile çalıştığı için internetinizde kopma olsa yayında gidiyor internet hızınız düşse yayında gidiyor.
Yasemin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Evinizdeki internete bağlı olarak çalışıyor, örnek internete borcunuz var ödemediniz internetiniz kesildi tivubu yayınızda kesiliyor örnek internet hattınızda bölgesel çalışma var internet erişiminiz yok tivubu yayınızda olmuyor 3 yıl kullandım ben bu şekilde idi hep. Modeme bağlı çalışıyor
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
o zaman pek akıllıca değilmiş ya. Digiturk e mahkum olacağız galiba yine
Yasemin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tivubunun tek güzeliği tekrar izle sisteminin olması harici beş para etmez bana göre, onedenle dsmarta geçtim oda iyi değil yani al birini vur ötekini en güzeli eskiden çatılara takılan büyük antenler vardı yayın gidince çatıya çıkıp anten düzeltirdik en iyisi onlar:)
1 kişi bu mesajı beğendi.