Evet bu yüzden ücretli :) Kolaydan kastın
xml dosyasını atıp çalıştır ayarını yap geçse bu SMFnin kendisinde 'de var zaten :) İster manuel istersen paket olarak yükleyebilirsin. Sürekli güvenlik açıklarını sayıp cırt bırt sürüm yükseltmesini saymıyorum :)
Zagry adlı üyeden alıntı
SMF önceden çok kullanılıyordu fakat şuan MyBB daha çok tercih sebebi nedendir bende anlamadım :D
SMF hala çok kullanılıyor. SMF'nin görünüm açısından kötü olmasına bir sözüm yok. myBB bana görede görünümden kazanıyor. myBB'de aynı vBulletin sistemi gibi çok fazla açıkları çıkıyor. Yama yapmaktan myBB sürüm yükseltmede bir numara haline geliyor :)
Örneğin kurduktan sonra config gizle, yok şu modu kur, yok admin panele iki şifre ekleme gibi bir sürü mod eklemesi çıkıyor. Daha bismillah :)
Ama Simplemachines böyle değil. Simplemachines tarafından onaylanmış bir sürü temaya sahip. ve tamamen ücretsiz. Evet seo açısından biraz sıkıntısı var. Bu sebepten kaybediyor diye düşünüyorum. Ama şunada eminim Bunada elbet çözüm bulacaklar :)
Yanlış anlamayın bunlar benim fikirlerim. Saygdı duyup tartışmadan kalp kırmadan yazışmaya devam edersek sevinirim :)
arkadaşında dediği gibi konu farklı yerlere getirip arkadaşın başlığını kitlemekte haddime düşmez. Başlığı farklı şekilde açarsanız her türlü yorum yazarım :)
Saygılar