lostyazilim
tr.link

Sevgilisi olmayan erkeklere tavsiyeler

9 Mesajlar 2.324 Okunma
lstbozum
tr.link

sokakroportajlari sokakroportajlari WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilisim uzmani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 492
  • Beğeniler 177 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
azla mı çekimsersiniz yoksa kız arkadaş için vakit mi bulamıyorsunuz? Aradığınız özelliklerde kız mı yok yoksa nasıl açılacağınızı bilmiyor musunuz? Bütün soruların cevabı bu videoda!

SokakRoportajlari.com iftiharla sunar! Sadece kızlara sorduk; "Bir türlü sevgilisi olmayan erkeklere ne tavsiye edersiniz?"

Youtube Kanalımıza gitmek için tıklayın!

wmaraci
reklam

bilsez bilsez WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 63 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 66 / 129
  • Ticaret 0, (%0)
Hayır! dedikleri gibi "Dürüst davransınlar, tavlamaya çaılşmasınlar" olmuyor, o sadece lafta kalıyor. İnsanı yalana ve tavlamaya zorluyorlar, dürüst davranmak onlara nedense genelde itici geliyor.
Buradan sesleniyorum, kızlar! gerçek mutlulugu istiyorsanız erkekleri yalana ve tavlamaya teşvik eden hareketlerden kaçının!
Hellyeah teknoonur EkipNetwork

kişi bu mesajı beğendi.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
şunu yapsın bunu yapsın, o olsun olsun ketçap olsun mayonez sevmem oldu siz ne yapıyorsunuz da bu kadar bekliyorsunuz

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
(kandınlara sorduk) da güzelmiş hocam.

wmaraci
wmaraci

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
videoyu izlemeye bile gerek yok. çoğu dürüst, efendi, sakin... erkek der. ama dünyanın en büyük yalanıdır. kadınlar veya en azından benim tanıdıklarım kesinlikle aklından geçeni asla söylemezler. her zaman efendi erkek istediklerini söylerler ama aha ben 25 yaşındayım ulan üniversite bitiyor bir kız bile yüzüme bakmadı! en adi şerefsiz, p??in önde gidenlerinin kollarında en güzel kızlar var. biz efendi oldukta ne oldu. balici tipli erkekler ayda bir değiştiriyor, ne kapris ne naz kıçına tekmeyi bastığı gibi kızı gönderiyor.

ha kızlar 30-35 yaşlarına gelip tüm gençliğini bu adi p??lerle geçirdikten sonra, namuslu kız numaralarıyla "biliyon mu sen çok iyi bir insansın" palavralarıyla, birde kıçlarını kıvırttımı hemen enayinin birini bulup 30 yaşında güzelliğin g si kalmayınca evleniyorlar. sorsan eline erkek eli değmedi ya!

ne olursa olsun kadınlar asla melek değildir. bazen en şeytani şeyleri planlayacak kadar k????ın önde gidenleridir. en çirkini bile kendini bi b?? zanneden bir nevi yürüyen egolardır. ha tabi bunlar 25 yılda(ilkokul,lise,üniversite) tanıdıklarım, herkes öyle değildir tabi. :)
NETEOR Hellyeah EkipNetwork

kişi bu mesajı beğendi.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Paranız varsa ve biraz da oturup kalkmasını biliyorsanız yanınızda eksik olmazlar :)
bilsez

kişi bu mesajı beğendi.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
yakupqqq bakınız bu adam yılların tecrübesini yaşamış hayattan ders çıkarmış adamdır zamanında bir konuda her kız böyle değil deyip notu geçince Türk kızların bu tarz kötü özellilerini sayarken birileri bana gömüyor diyip laf atanlar bu tarz şeyleri yaşamamış genç insanlardır , sana hak veriyorum dostum yazdıklarında haklısın o yüzden Türk kızlarına kıyasla yabancıları tercih ediyorum
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)
Özgürlük susam, sevgili ise kuş.
Sevgiliniz var ise, özgürlüğünüz günden güne tükenecektir.

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

yakupqqq bakınız bu adam yılların tecrübesini yaşamış hayattan ders çıkarmış adamdır zamanında bir konuda her kız böyle değil deyip notu geçince Türk kızların bu tarz kötü özellilerini sayarken birileri bana gömüyor diyip laf atanlar bu tarz şeyleri yaşamamış genç insanlardır , sana hak veriyorum dostum yazdıklarında haklısın o yüzden Türk kızlarına kıyasla yabancıları tercih ediyorum

şimdi tekrar yazdıklarımı okudumda bayağı bir öfke ile yazmışım :) ancak hayatım boyunca tanıdığım türk ve yabancı kızları mukayese edince bu sonuçlara ulaştım.

yabancı dil biliyorum ve daha önce yurtdışına birkaç kez gittim ve orda bi kız arkadaşlada tanışmıştım. ondan ziyade hem sanalda, hemde gerçek hayatta tanıdığım yabancı kadın/kız larlada mukayese ettim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al