mirouch4 adlı üyeden alıntı

Firmayı araştır büyük bir firma ise 2 3 bin dolardan siteyi satışa sun kabul etmezler ise ve büyük bir şirketse satışını yapmadan pasif hale getir hiç bir şey olmaz

Ne kadar çok alışmışsınız ezilmeye işte bu adamlarda siz böyle ezildiğiniz ve ezilmeyi en başında kabul ettiğiniz için her istediklerini yapacaklarını sanıyorlar. Bu Alan Adı, hepsini alsın elinde barındırsın o zaman arkadaşım. Kolay mı öyle mahkeme vs işleri. Adam oyunu paylaşmaz başka paylaşım yapar işlerine gelmez almazlar ise paşa paşa da katlanacaklar alan adının kullanılmasına. He mahkemeyede gidilince de teklif ettiğini zararını söyler, zararını karşıladıkları taktirde kullanmayacaklarını belirtir. Bu kadar basit. Kimse muz cumhuriyetinde yaşamıyor...

brba adlı üyeden alıntı

İlginiz için teşekkürler. Ortada kusurluk bir durum var ise şayet sitemi pasif duruma aldım. Onlara çok istiyorlarsa alan adını satın alabileceklerini ileteceğim. Alırlar ya da almazlar onlara kalmış ama ortada bir gerçek var ki ben o isme para verdim. 50 lira yahut 500 lira. Zararımın tazminini yapsınlar ve alan adına sahip olsunlar. Söylediğim gibi tek önerim alan adını satın almaları. Yoksa sayısız back link alan ve para ödediğim bu isimden vazgeçmeyeceğim.

Aynen öyle, madem çok istiyorlar parasını verir alırlar.