lostyazilim
tr.link

İçerik Sayısı ile ilgili

12 Mesajlar 1.375 Okunma
lstbozum
tr.link

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
17 günlük blogumda ilk 10 gün, günde 3 içerik giriyordum fakat daha sonra günde 1 olarak devam ediyorum.

Bunun bir masuru var mı? 1 veya 3 arasında çok büyük farklar olur mu?

Ne kadar süre içerinde index hızım artar? Şuan 22 saat civarı falan oluyor bu yüzden kendim indexletiyorum.

Site: Emre Güney

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
reklam

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
daha fazla içerik daha iyidir. Ancak birgün 10 içerik girip iki gün sonra hiç içerik girmemek yerine, istikrarlı bir şekilde hergün güncelleme yapın. Mahsuru yoktur ancak ne kadar çok içerik o kadar hit ve kazanc demektir.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

daha fazla içerik daha iyidir. Ancak birgün 10 içerik girip iki gün sonra hiç içerik girmemek yerine, istikrarlı bir şekilde hergün güncelleme yapın. Mahsuru yoktur ancak ne kadar çok içerik o kadar hit ve kazanc demektir.

Her gün 1 veya 2 içerik girebiliyorum maalesef vaktim olmuyor :) Bu şekilde devam edersem 6-7 ay içinde ne kadar ziyaret alırım ve index alma hızım artar bunu merak ediyorum açıkçası. Daha önce hiç uzun soluklu bir proje yapmadığım için bilgim yok. Bu sefer çok uzun soluklu blog yazıyorum.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

emre7 adlı üyeden alıntı

Her gün 1 veya 2 içerik girebiliyorum maalesef vaktim olmuyor :) Bu şekilde devam edersem 6-7 ay içinde ne kadar ziyaret alırım ve index alma hızım artar bunu merak ediyorum açıkçası. Daha önce hiç uzun soluklu bir proje yapmadığım için bilgim yok. Bu sefer çok uzun soluklu blog yazıyorum.

Değerli kardeşim. Alacağın hit sektöre, yazılan yazıların arama kriterlerine uyumlu olmasına, domaininde anahtar kelimenin geçmesine, anahtar kelimelerin uygun seçilmesine ve birçok kritere bağlı olarak farklılık gösterir. Bu nedenle sen günde en az 1 tane de olsa istikrarlı şekilde yazı gir. Ne zaman indekslenirse indekslensin dokunma bile. Atalarımız ne demişse doğru demiştir. Su akar yolunu bulur :) sen devamlı içerikler girmeye, siteni sık sık güncellemeye devam et. Onedio mesela, açıldığı günden beri günlük onlarca içerik girilen bir site. Keza haber siteleri de yine günde 20 30 içeriğin girildiği siteler. Bu yüzden googlenin gözdesiler. Sen hiçbir şey yapamıyorsan da günde 1 içerik gir zamana bırak. Seo bilgin ya da bütçen varsa zamanla bunları yaptır. Yoksa da içerikle devam et.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Değerli kardeşim. Alacağın hit sektöre, yazılan yazıların arama kriterlerine uyumlu olmasına, domaininde anahtar kelimenin geçmesine, anahtar kelimelerin uygun seçilmesine ve birçok kritere bağlı olarak farklılık gösterir. Bu nedenle sen günde en az 1 tane de olsa istikrarlı şekilde yazı gir. Ne zaman indekslenirse indekslensin dokunma bile. Atalarımız ne demişse doğru demiştir. Su akar yolunu bulur :) sen devamlı içerikler girmeye, siteni sık sık güncellemeye devam et. Onedio mesela, açıldığı günden beri günlük onlarca içerik girilen bir site. Keza haber siteleri de yine günde 20 30 içeriğin girildiği siteler. Bu yüzden googlenin gözdesiler. Sen hiçbir şey yapamıyorsan da günde 1 içerik gir zamana bırak. Seo bilgin ya da bütçen varsa zamanla bunları yaptır. Yoksa da içerikle devam et.

Bu uzun cevabın için teşekkür ederim öncelikle. Bende en başta sadece yazacağım, takip etmeyeceğim uzun süre diyordum da hastalık galiba :) Günde 1-2 yazacağım dediğiniz gibi. 3 ay sonra bir değişim görürüm en azından heralde :)

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
elbetteki zamanla herşey olur kardeşim yine bir Türk atasözü derki; azimle s...n taşı deler :D şaka bi yana gerçektende öyle. Azim başarmanın yarısıdır.

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Ele aldığın konular genel geçer konular olmadığı için indeks hızını düşünmene gerek yok. Bugün değil de yarın indekslense bir kaybın olmaz. Bir kere indekslendikten sonra zaten her zaman istifade edilecek bilgiler bunlar.

Günlük ya da haftalık belli bir periyot tuttur yeter. Robotlar o periyoda göre siteni indeksler.
Başarılar dilerim.
emre7

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Ele aldığın konular genel geçer konular olmadığı için indeks hızını düşünmene gerek yok. Bugün değil de yarın indekslense bir kaybın olmaz. Bir kere indekslendikten sonra zaten her zaman istifade edilecek bilgiler bunlar.

Günlük ya da haftalık belli bir periyot tuttur yeter. Robotlar o periyoda göre siteni indeksler.
Başarılar dilerim.

Belli saat ve dakikalarda mi yayinlayayim yani icerikleri

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
emre7

Günlük içerik girersen, siteni günlük indeksler: haftalık girersen, haftalık indeksler. Dakikası dakikasına indekslemene gerek yok. Dediğim gibi zaten konuların genel geçer şeyler değil. 22 saatte 1 indeksleniyorsa şu a,n bırak doğal şekilde indekslesin. O yazılanlar zaten sık güncellenecek şeyler değil. Çoğunu 2017'de de biri okusa faydalanabilir yine. Aslında en doğrusu senin yaptığın. İndeks olayını çok kafana takma. İçeriklerin kullanıcıyı bilgilendirecek konularda olsun yeter. Google zaten ödüllendirir.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

emre7

Günlük içerik girersen, siteni günlük indeksler: haftalık girersen, haftalık indeksler. Dakikası dakikasına indekslemene gerek yok. Dediğim gibi zaten konuların genel geçer şeyler değil. 22 saatte 1 indeksleniyorsa şu a,n bırak doğal şekilde indekslesin. O yazılanlar zaten sık güncellenecek şeyler değil. Çoğunu 2017'de de biri okusa faydalanabilir yine. Aslında en doğrusu senin yaptığın. İndeks olayını çok kafana takma. İçeriklerin kullanıcıyı bilgilendirecek konularda olsun yeter. Google zaten ödüllendirir.

Sagolun hocam anladim bide wordpresste bir eklenti vardi google sitemap sanirim onda yazilari sürekli indexle vs ayarlar yapmistim. Bir silinti cikmaz umarim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al