-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
kurgu montaj
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba
bekliyoruz az çok bizlerde soru sorar verdiğiniz cvplardan istifade eder.
Allah razı olsun deriz. şimdiden Allah razı olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://biletkess.com/otobus-bileti
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
geçen hazirandan beri kadın sitemin içeriğini hazırlıyorum, bir kısmını ücretli yazdırdım, bir kısmını ise akşam kendim yazdım, tr.de açılmamış konular ağırlıklı, tr.de açılmamış, kwfinderda seosu 0-1-2-3 olan hangi konu varsa açıyorum,
her gün içerik hazırlamaya devam ediyorum
1400 konu birikti, günde 5 konu girmeyi planlıyorum, 10 aylık stok var yani,
ilk iki ay günde 10 konu girsem, 2 ayda 600 konuyu siteye yerleştirsem, 2 ay sonra ise sabit
her gün 5-6 konu, sizce uygun mudur?
sitenin mobil kısmı yapılıyor şuan 1-2 aya yayında olacak inşallah
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Koskoca fransa da "seo mesleği" diye birşey bulamadım arkadaş. Google`u alt üst ettim fransızca 1 tek kişi bile "1 ci sıraya çıkartıyoruz" diye birşey söylememiş. Herkes sosyal ağları ve s. kullanın diyor. O değilde diyelim bu seo`cu arkadaşlar iyiler gerçekten, şu yükselecek kelime için binlerce kişi başvuruyor, ilk Ahmet için yapıyorlar, Sonra Mehmeti ilk sıraya sokup Ahmete "google algoritması değişti" söylüyorlar. Bu işten hiçbir şey anlamıyorum ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgi siteleri, kadın siteleri vb siteler için, içerikte 300-400 kelimenin yeterli olduğunu düşünüyorum,
halkımız okumayı pek sevmediğinden çok uzun yazıya girdiği gibi geri çıkıyor, iyi gelen yiyecekler web sitesi gibi
uzun makaleler yayınlayan sitelerin hemen çıkma oranlarının yüksek olmasından da bunu görebiliriz.
fakat google algoritmalarındaki kriterlerden biri de yazının uzunluğu, google uzun yazı istiyor, halk kısa
bu konuda düşünceleriniz neler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
youtubedan hesap açmak için 100 abonesi olmak vb bir sürü kriter lazım
bu kriterleri tamamladıktan sonra youtubedan hesap açıp, hesabıma uzman tvden veya türkiye, yurtdışı vb yerlerden video yüklesem, ardından hazırladığım içeriğe eklesem telif hakkı sorununa takılır mıyım?
aşağıdaki bilgiyi internette okumuştum, fakat pufnoktalari sitesi çatır çatır her yerden video alıyor sorun yaşamıyor,
bir video paylaşım sitesinden (ör:youtube), embed kodu ile web sitenize video eklemişseniz, videoyu paylaşım sitesine ekleyen kişinin o videonun telif haklarına sahip olması gerekir. şikayet edilmesi ya da tespit durumunda hesabınız kapatılır ya da daha iyi bir ihtimalle o web sitenizde adsense yasaklanır.