ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

zaten halihazırda 80 kuruşa var. Bazen diyorum ki, enayi içeriği diye alıp bana iş verenlere mi versem arada köprü parası almış oluyorum sadece. Ama o kadar kötü içerikler oluyor ki bu 100 kelimesi 80 krş olan içerikler, müşteriye rezil olmak istemiyorum.

ilkanbalkan Hocam ben de bilgisayar öğretmenliği okuyorum. Kendi arkadaşlarıma da öğrettim işi kendi gelen işlerimden kolay konularda içerik bulabilecekleri konularda onlara da yazdırıyorum ek gelir olsun diye. İşi öğrettiğimden onlara da ne alıyosam onu veriyorum. Hani onların üstünden kazanç elde etmeye bile girmiyorum mesela. Ama piyasada gördüklerim oluyor adamlar 1.50 TL'ye yazdırıp yazarına 80 kuruş vs. ödüyor.

Adamlar daha işi bilmeden makale yazıyorlar ve profesyonel olan makale grubu, yazar vs bu işten 70 kuruş kar elde ediyor elini bile kıpırdatmadan. Yoğun olduğum zamanda bile inanın okula derse gitmiyorum, uykumdan feraget edip makaleleri kendim yazmaya çalışıyorum müşterilerime bir işe yaramayan, saçma kelimelerle doldurulmuş makaleler teslim etmemek için. Ama gel gelelim "BAYANDAN MAKALE ve 80 KURUŞA MAKALE hizmetleri" arkadaşların gözünü boyamaya yetiyor.