cmddmc hocam böte öğrencisi isen bilirsin ki her derste en az 2 rapor yazarız, staj dosyaları olsun, proje sonuçlandırma olsun. Bu bizi geliştiren bir beceri ki bizim bunu pazarlamamız çok doğal.

Ama şimdi çıkıp desek ki, "sol elinde ben olan yazardan makale hizmeti" bu ne alaka? ya da "solak yazardan mükemmel makale fırsatı"

ben solağım mesela :D bunun vurgusu makalede ne alaka? solaklar bilmem kaç farklı şekilde düşünürmüş de, el becerisi düşük olduğundan sözel mantıksal konuları becerirmiş falan. açıkçası solak olmamı bile pazarlayabilirim ama kendim çalışarak kazandığım sınavı ve bitirdiğim okulla övünmeyi tercih ediyorum, doğuştan gelen bir özelliğe göre.

yani 3 yıldır makale yazıyorum, doğal kombisinin altındaki boru hakkında 150 kelime makale yazmışlığım varken, bir moda konusunu mu kötü yazacağım sanki?

Ek Olarak:

TRomantik adlı üyeden alıntı

Taban fiyat uygulaması şart


taban fiyat keşke gelse ama zaten sahte yazılmış referanslarla pazarlanan 80 kuruşluk kopyala yapıştır makaleleri bir kere alan bir daha onlara yöneldiğini sanmıyorum. Ben şahsen içerik alımı yapacak olsam ve 80 krş'luk bir içerik gelecekse o içerikten beklentim anca hürriyet'in eski seo taktiği olan "izle, hemen izle, izlemeli, anında izle" kelimeli içerik olur.

Ekip olarak yazanlara lafım yok tabi iş paylaşımı olduğundan ama ben tek başıma yazıyorum, günüm, gecemi katıyorum, konuyu bilmiyorsam önce öğreniyorum ondan sonra yazıyorum. Bilgimi ve yazı gücümü de sattığım için 80krş'luk makalelere göre daha pahalıya satmış oluyorum. Kaliteyi de alan kişinin mesajları belirliyor zaten.