-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
É ticaret
-
-
Ad Soyad
H** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet arkadaşlar merhaba evimde kullanmadığım 3 adet bilgisayar var bunları server yapmayı düşünüyorum
16 mbps ***** kullanıyorum satma amaçlı değil bir domain alıp kuracam aslında maksat eğlence olsun
sizce nasıl bir yol izleyebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Böyle bir şey ben de merak edip bakmıştım. Gerçi tam yanıt alamadım çoğu arkadaştan ama birkaç kişinin bu şekilde web sitesinin erişiminin çok zor olacağını ve anlık online sayısının çok az olacağını söylemişlerdi. Ben de sırf merak ve eğlence amaçlı yapmayı düşünmüştüm.
Ama yine de daha iyi bir şekilde yapmayı bilen varsa yazabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Asimetrik internet bağlantısı ile yayın yapmanız çok zor.O hızlarda kullanıcılara veri transferi çok zor olur.Bunun yanında elektrik masrafı da çok olur.Ayrıca statik bir internet protokol adresi sahibi olmanız da gerekmekte.Bunun yerine basit hosting paketlerinden birini almak çok çok mantıklı olacaktır :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
16 mbps server kurmak için yeterli olmayacaktir ki ***** ten bahsediyoruz. Ayrıca makinelerinin güçlü olması ve Linux yada Windows Server işletim sistemini de kurman gerekiyor hangisini kullanacaksan. Benim bildiğim bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
É ticaret
-
-
Ad Soyad
H** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tüm görüşlerini bildirenlere teşekkürler @Blacksheep hocam benim amacım sadece yapılabilirmiydi ve imkansız olmadığını sormakta şuan windows server 2012 işletim sistemi üzerinden kuruluma başladım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aylık vereceğiniz elektrik faturası yerine gayet iyi özelliklere sahip bir vds alırsınız.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Forumda baya bi boyle konu vardi. Sonlari hüsranla bitti :)
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tabi ki yapılabilir. Fakat teorik olarak asimetrik internet bağlantısı ile anlık 20 ziyaretçiyi anca kaldırabilecektir çünkü gönderim hızınız 2mbps yi geçmez. Bunun haricinde 600w bir bilgisayar 7/24 çalıştığında faturanıza aylık 70-90 TL arası bir ücret eklenecektir, birde ***** sabit ip alacaksınız oda aylık 4 tl.
Öncelikle Herhangi bir windows sürümüde kullanabilirsiniz 7 ve üstü tercih edilir yada 2008/2012 de olabilir. ISS özelliğini aktif hale getirmeniz gerekmekte bu özellik aynı zamanda birgisayarınıza web matrix uygulamasınıda yükleyecektir ve sunucunuz aktif hale gelmiş olacaktır. Tabiki birde saatler alan sunucu ayarlarını düzenleyip sitenizi internette yayınlamaya başlayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için ISS belgelerini araştırınız.
Linux'a zaten hiç girmeyin. Denemek ve eğlenmek amaçlıysa maksat windows sizin için pratik ve kolay olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-