İşlerin cinsiyeti olsaydı erkek makaleci olmazdı zaten. Eğer web site sahibi bir işveren ise ve makalecilik de bir iş sektörü ise; işverenin kendi kriterini belirlemesi gayet normaldir. Siz KPSS'yi kazaamayan bir öğretmen olsanız her özel dersane ya da okul sizi almak zorunda mı? Bu da aynı mantıktır.

Ek Olarak:

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Valla dünyaya gözümüzü yeni açmadık hanımefendi. Buradaki hangi bayan yazar, anne sütünü arttıran yiyeceklere ihtiyaç duyup bu doğrultuda beslenmiştir ki? Ve buradaki bayan arkadaşlarımız sadece bayan konularında mı yazılar yazıyor ki? İnanın sizin yaşadığınız kadar, bizde bilgimiz çerçevesinde tamamlayıcı olabiliyoruz bunu yaşamak şart değil. Yaşanan şeyde yazıyla en fazla benim onun anlatacağı kadar anlatılabilir. Ki diyelim ki dediğiniz gibi olsun, ısrarlar cinsiyete atıfta bulunulması çok gereksiz ve hoş durmuyor :)


O zaman kadınlar oto tamirci olduklarında kimse gözlerini pörteterek bakmasın.

Ek Olarak:

ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

iyi de öğretmenlik ve yüksek lisans öğrencisi olmak belli bir başarı seviyesi ile alakalıdır. Sınavlara girilir, bunu başaran bu ünvanı kazanır, başaramayan ünvanı kazanamaz. Hangi kurs bayanlık kursu veriyor ya da hangi okul bayanlık diploması veriyor ki?


Sen A Dersanesin'e iş başvurusu yaptığında senin eğitim durumunun yanı sıra kıyafetine bakarlar. Konuşmana bakarlar. Her sektörde her şey bilgi değildir. Ekstra özellikler de devreye girer. Kadın ile erkek ayrımı da bu şekildedir.