kabus54 adlı üyeden alıntı

İşlerin cinsiyeti olsaydı erkek makaleci olmazdı zaten. Eğer web site sahibi bir işveren ise ve makalecilik de bir iş sektörü ise; işverenin kendi kriterini belirlemesi gayet normaldir. Siz KPSS'yi kazaamayan bir öğretmen olsanız her özel dersane ya da okul sizi almak zorunda mı? Bu da aynı mantıktır.

Ek Olarak:

O zaman kadınlar oto tamirci olduklarında kimse gözlerini pörteterek bakmasın.

Ek Olarak:

Sen A Dersanesin'e iş başvurusu yaptığında senin eğitim durumunun yanı sıra kıyafetine bakarlar. Konuşmana bakarlar. Her sektörde her şey bilgi değildir. Ekstra özellikler de devreye girer. Kadın ile erkek ayrımı da bu şekildedir.


Oto tamircide olabilirler. Ancak beden gücü ayrıdır, zeka ve akıl ile yapılan ayrıdır. İşte burada cinsiyet ayrımı konuşabilir. Kendi kendinizi tuzağa düşürdünüz. Ki olabiliyorsanız olun :) İşin akılcı yönünü kadında yapar. Gerek oto tamiri olsun, gerek inşaat elektrikçisi olsun. Bu işin kafatasının içindeki dünyanın genişliğine bağlı olan kısmı. Zira birçok inşaat mühendisi, elektrik mühendisi vs kadınlar var. Ancak bir sıvacı amelesi belki de bugüne kadar ben hiç duymadım. Burada güç gerektiren bir durum söz konusu ve Yüce ALLAH yaratırken bu şekilde yaratmıştır. Burada cinsiyet farkı tartışılabilir. Ancak konumuz makale yazarlığıdır :)