CezaLet adlı üyeden alıntı

Bayanların daha iyi bildiği, hakim odluğu konularda daha iyi makaleler üretmekten başka + yönlerinin olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bayan sağlık, giyim, kozmetik vb. kategorilerde makale alınacağı zaman tercih edilebilir fakat amaç farklı olup skype muhabbetleri ağır g*doşluk içerir.


Hocam zaten bayan kendi bilgisinden ziyade, yine bizim yaptığımız gibi araştırma sonuçlarına bağlı yazdığı yazıları ortaya koyuyor. Bir bayan, bayandan kaynaklanan nedenlerle tüp bebek tedavisini kaç kez yaptırmıştır ki bilebilsin? Ya da farklı şeyler. Kaynak bulunarak yazılan yazıların hiç birisinde, bayan yazarların erkeklerden üstün olduğunu düşünmüyorum. Elimizin altında o kadar kaynak var. Burada dikkat edilmesi gerekenler; "Özgünlük, seo, düzgün cümleler ve imla kuralları" gibi etkenlerdir. Bunun dışında yine iddia ediyorum, her yazar arkadaşla yarışırım. Makale ekibi kurmak için çalışma başlattığımda, en az 35 kişi ile görüştüm. Allah için içlerinden 5 tanesi çıkıpta bayan konusunda doğru düzgün yazı yazamaz mı? Yazamıyor işte. Gerek bu site üzerinden, gerekse farklı kanallardan bunu denedim. Burada yazısına şahit olduğum güzel yazı yazan bayan arkadaşlardan gösterebilecek bir kişi, Glsm hanımdır. Ona da sanırım genel konularda iş vermiştik. Bayan olmakla bunun alakası yok. Ki zaten kendine güvenen birisi cinsiyetini ön plana çıkarmaz düşüncesindeyim.

Ek Olarak:

kabus54 adlı üyeden alıntı

Bu konuda başlığım yok makale yazarıyım ama bayandan makale diye konu açmadım. Yanlış anlayacak bir şey yok; ama siz şu an işverenin özgür iradesine savaş açıyorsunuz...

Ek Olarak:

Tuzağa düşecek bir şey yok. Ben demiyorum ki erkekten yazar olmaz. İşveren makale yazarı ararken kadın isteyebilir, bunu eleştirmenizi anlayamıyorum.


Bakın o kadar yorum atan oldu siz hala konuyu algılayamamışınız. Biz bayan makale yazarı arayanı eleştirmiyoruz! Biz makale yazan bazı bayan arkadaşlarının "kendi cinsiyetlerine atıfta bulunmalarını" eleştiriyoruz. Yani "Bayan Makale yazarından yazılar" gibi başlıklar kullanandan. Madem öyle bayan sadece kadın konularını yazmalı bu mantıkla. ;)