Düşüncelerimiz uyuşuyor fakat ben şunu biliyorum ki, ne kadar bilimsel açıklamalar erkeklerin de ulaşabileceği yerde olsa da; samimi ve tecrübeyi isteyen genel blogların makale ihtiyacını erkekler verimli karşılayamaz. Bunu demek istedim. Yani bayan yazarları erkeklerden ayıran artılar, bloglara giren ziyaretçilerin bayanların tecrübesini dinlemek istediklerinde devreye giriyor. Öte yandan bir erkek de internetten yapacağı detaylı araştırmalar ile bayan sağlık konusunda makale yazabilir. Fakat bu zaman kaybı olacaktır. Bir bayan makaleyi daha kısa sürede yazabilir.
Bu konuda kısmi de olsa anlaştık. Çok hızlı yazabilen bir bayan bunu başarabilir. Ancak zaten işveren işi verirken, teslim süresini sorarak veriyor:) yavaş yazan bir bayanla, araştırma yapıp hızlı yazan bir erkek arasında yine fark olmayacaktır. İnanın o kadar makale yazdım ki. Şuan oturup bir diyet programı yazsam. Adına da "Ciho diyeti" desem, eminim ki hiçbir diyetisyen kalkıpta bu yanlış demeyecektir. :D Konu uzayacak müşteriler fırçalayacak ama, bayan olmanın yazı anlamında + hiçbir katkısı olamaz. Olsa da %0.5 olur. Çünkü bir kadın her kadın konusunda bilgili o-la-maz... Madem öyle versin teamwier iddia eden bayan arkadaşlarımızdan birisi, ben burada kendi kafamdan 5 kadın sorusu sorayım. En az 3 tanesine, tıbbi anlatımlarda yaparak cevap versin hiçbir yere bakmadan görelim.