Makalepaneli adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bayanı erkeği boş verin şimdi, derdimiz o değil.
Son 2 haftada bu forumda neredeyse yok denecek kadar az iş var.
Bunun sebebi ortalama olarak 900 liraya yapılacak bir işin bir grup tarafından 225 liraya yapılması ya da yapılıyor olduğu iddia edilmesi.
***'dan ilan açar açmaz diğer yazarların iş haklarının elinden alınmaması için uçurulan bu kişi burada belki de 100 paket sattı.
Eğer bu ekip bir anda ortadan kaybolur, ekibi yöneten şahıs ban yer ve para veren, paket alan onlarca kişi mağdur olursa bunun sorumlusu alt taban uygulaması getirmeyen yönetimdir!
Wmaracı benim gözümde ***'dan çok daha kıymetli bir site, fakat artık buraya girmek bana pek bir şey kazandırmıyor, son dönemde çoğu kişinin iş bulamadığını da biliyorum.
Artık buna bir önlem alınmalı, bu daha fazla böyle giderse yakın zamanda makale bölümünde ticaret yapamıyor olacağız.

Makale ücretlerinde alt taban uygulaması istiyoruz, tam zamanı. admin



Hocam öyle güzel yazmışsınız ki bir de o güruh var. 900 TL olan bir paketi 225 TL'ye yazıyorlarsa, artık nasıl yazıyorlar bilmiyorumm.

Kesinlikle arkadaşların, makale grubunun işine iş ahlakına da b*k atmak değil niyetim sadece merak.

Bu bizim işimizi de öldürüyor. Öldürmekle kalmıyor toprak altına gömüyor. Bir yerden sağlam para kazanıyor olabilirsin, şirket olup web tasarımdan kazandığın parayı makale sektöründe ucuza yazıp kapatabilirsin.

Ama insan biraz da piyasayı düşünür. Ucuza makale alan kimseye laf söylemeyiz, söylemeye de hakkımız yok kesinlikle ama öyle paket satan bir gruba laf söylenir. Biz de öğrenciyiz biz nasıl gelir elde edelim? Afedersiniz ama iş gelmediği sürece çalalım çırpalım mı? Buna haksız rekabet denir. Piyasada bile Rekabet denetleme kurumu var, buna benzer kurumlar var. ***'da da üyeliğimin olmasına rağmen orada makale başlığım bulunmuyor, hatta hesabımı kullanmıyorum bile WM aracının kalitesinden dolayı.

admin Burada bulunan her üye gibi piyasanın ölmemesi açısından, gelir kapımızın kapanmaması açısından ben de taban fiyat uyguluması getirilmesini talep ediyorum.