-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece adsense varken iyiydi. Şimdi adsense+ligatus+admatic+ismi belli olmayan sağ altta çıkan reklam var. Artık bezdik yeter. Ayda yılda bir giderdim siteye zaten yavaş altyapısı var üstüne sağdan soldan ortadan her yerden reklam fışkırıyor. Siteye girilmiyor. Zaten ayda milyarlarca lira kazanıyorlar, YouTube adsense, yetmedi mi? Lüks villa satin alip ofis yaptılar, her gun hayal bile edemediğimiž telefon kırıyorlar. Eey izmo bilisim, lanet olsun para gozlulugun, yetmedi mi milyarlarca lira? Oteki dünyaya damı goturcen
1 kişi bu mesajı beğendi.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebooktan arada anasayfada konuları cıkarsa görüyorum siteye kırk yılda bir giriyorum en son girdiğimde okadar reklam yoktu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Adguard kullanıyorum. Bahsettiğiniz hiçbir reklam görünmüyor. Gene de Twitter'dan yabancı teknoloji sitelerini takip ediyorum. Nasılsa onlar da oradan alacağı için, ilk elden haberdar oluyorum.
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Gelir olmazsa bir site yayın hayatına nasıl devam edebilir ?
Siz boş yere bir site için masraf yapar mısınız yada sunucu,ofis,ekipman parası öder misiniz ?
Bu adamlar ekmeğini bundan kazanıyorlar, hemen karalama yapmaya gerek yok.
Şahsi görüşümdür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Reklam olmasını anlarım, haklarıdır. Fakat bunu abartmak hoş olmuyor. Teknolojik gelişmeleri Shiftdelete'ten takip ederim. Fakat konuda görünce Webtekno'ya bakayım dedim. Sağdan, soldan, ortadan... Her yerden reklam çıkıyor. İçeriğe odaklanamadım. Haber sitelerinden çok farkı yok şu anki haliyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sumatrabilisim hocam bu resimdeki sistemi wordpresste yapabilirmiyiz :D kendi sitelerimiz için.