-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 1 TB Harici Disk almak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz kaliteli, ucuza kaçmayan ve sorun yaşadığımda destek sunan bir marka(ürün) araştırıyorum. Kendinizi veya çevrenizde kullanan ve memnun kalan kişiler varsa marka ve modeli paylaşırsınız memnun olurum.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
toshiba önermem açıkçası nedenini sorarsanız bir süre sonra o kadar yavaşlıyor ki akıl sır ermiyor. Kesinlikle tavsiye etmem alacaksan kesinlikle ya seagate yada kingston almaı tavsiye ederim. İyi Forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaklaşık 3 yıldır kullandığım bir wd harici var ve hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar hala verdikleri yumurta kabına benziyen şeyde durur :D aslında bi nevi kullanımına görede değişir daha önce 1 tb seagete vardı bayağa hor kullandım lisedeydim o zaman çantanın içine koyardım tabii lisedesin çantayı fırlatır vs yapardım sonra harici sıkıntı çıkarttı garantiye götürdüğümde ise kullanıcı hatası dendi inceleme sonucu ve yapılmadı o yüzden seagete tavsiye etmem ama dediğim gibi aldığında güzel kullandıktan sonra çoğunda bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ekstra kılıf filanda alırsan iyi olur.
post işleri,wp smf kurulumları ve eklentileri,harici harddisk dolumu işleri yapılır.
FeMReY
Ey nefsim; ya ol, ya öl!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Influencer
-
-